Magic Keyboard for iPad Pro (12,9-tommers, 2021) - Tekniske spesifikasjoner

Oversikt

Magic Keyboard er en fantastisk følgesvenn til iPad Pro. Det har en fantastisk skriveopplevelse, en styreflate som lar deg arbeide i iPadOS på helt nye måter, en USB-C-port for gjennomgående lading og full beskyttelse. Magic Keyboard har en frittbærende design med magnetisk feste til iPad Pro som gjør det enkelt å finne den perfekte innsynsvinkelen.

Viktigste funksjoner

• Komfortable bakbelyste taster og en saksemekanisme med 1 mm vandring for lydløs og responsiv skriving.

• Designet for Multi-Touch-bevegelser og markøren i iPadOS.

• Jevne justeringsmuligheter gir den perfekte innsynsvinkelen.

• USB-C-port for lading av iPad Pro frigjør porten på iPad til annet tilbehør.

• Brettes sammen til et deksel som gir full beskyttelse til iPad Pro når du er på reise.

Systemkrav

12,9" iPad Pro (3., 4. eller 5. gen.), 11" iPad Pro (1., 2. eller 3. gen.) eller iPad Air (4. gen.) som kjører iPadOS 14.5 eller nyere.

Kompatibilitet

• 12,9" iPad Pro (6. gen.)

• 12,9" iPad Pro (5. gen.)

• 12,9" iPad Pro (4. gen.)

• 12,9" iPad Pro (3. gen.)

1. Tilgjengeligheten av Magic Keyboard kan variere.

2. Magic Keyboard selges separat. Kompatibel med 11-tommers iPad Pro (1. gen. eller nyere), 12,9-tommers iPad Pro (3. gen. eller nyere) og iPad Air (4. gen. eller nyere).