Apple Watch Series 3 - Tekniske spesifikasjoner

Modell

• Series 3 GPS

• Apple Watch

• Urkasse av aluminium og Sport Band

• Apple Watch Nike+

• Urkasse av aluminium og Nike Sport Band

Spesifikasjoner

• GPS/GNSS

• Høydemåler

• Vannbestandig

• 50 meter1

• Optisk hjertemåler

• Nødanrop (SOS)

• Akselerometer

• opptil 16 G

• Gyroskop

• Lyssensor

• Høyttaler

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapasitet på 16 GB

• GPS + Cellular

• Kapasitet på 8 GB

• GPS

• Keramisk bakside med safirglass (i midten)

• GPS + Cellular

• Bakside i kompositt

• GPS

Skjerm

• 42 mm

• 312 x 390 piksler

• Visningsområde på 740 mm

• 38 mm

• 272 x 340 piksler

• Visningsområde på 563 mm

• OLED Retina-skjerm

• Lysstyrke på 1000 nit

Chip

• SiP S3-chip med tokjerners prosessor

• W2

• Apple-chip for trådløs sammenkobling

Tilkobling

• Wi-Fi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 4.2

Strøm

• Innebygd oppladbart litiumionbatteri

• Opptil 18 timer2

• Magnetisk USB‑A-ladekabel

• USB-lader

• Kun modeller med GPS + Cellular

Egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen3

• Energieffektiv4

• Miljøvennlig emballasje5

• Skjermglass uten arsen6

• Uten kvikk­sølv, bromerte flammehemmere, PVC og beryllium6

Størrelse

• Aluminium - 38 mm

• Høyde: 38,6 mm

• Bredde: 33,3 mm

• Dybde: 11,4 mm

• Urkassens vekt: 26,7 g

• Aluminium - 42 mm

• Høyde: 42,5 mm

• Bredde: 36,4 mm

• Dybde: 11,4 mm

• Urkassens vekt: 32,3 g

Språk

• Språkstøtte

• Norsk, arabisk, dansk, engelsk (Australia, Storbritannia, USA), finsk, fransk (Canada, Frankrike), gresk, hebraisk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, katalansk, kinesisk (forenklet, tradisjonell, tradisjonell Hongkong), koreansk, kroatisk, malayisk, nederlandsk, polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, slovakisk, spansk (Latin-Amerika, Mexico, Spania), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Språk for diktering

• Norsk, arabisk (De forente arabiske emirater, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabia), dansk, engelsk (Australia, Canada, De forente arabiske emirater, Filippinene, India, Indonesia, Irland, Malaysia, New Zealand, Saudi-Arabia, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk, fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Luxembourg, Sveits), gresk, hebraisk, hindi (India), indonesisk, italiensk (Italia, Sveits), japansk, kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong, Macao), katalansk, koreansk, kroatisk, malaysisk, mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), polsk, portugisisk (Brasil, Portugal), rumensk, russisk, shanghainesisk (Fastlands-Kina), slovakisk, spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den dominikanske republikk, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spania, Uruguay, USA), svensk, thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk (Luxembourg, Sveits, Tyskland, Østerrike), ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk

• Siri-språk

• Norsk (Norge), arabisk (De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia), dansk (Danmark), engelsk (Australia, Canada, India, Irland, New Zealand, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, USA), finsk (Finland), fransk (Belgia, Canada, Frankrike, Sveits), hebraisk (Israel), italiensk (Italia, Sveits), japansk, kantonesisk (Fastlands-Kina, Hongkong, Macao), koreansk, malayisk (Malaysia), mandarin (Fastlands-Kina, Taiwan), nederlandsk (Belgia, Nederland), portugisisk (Brasil), russisk (Russland), spansk (Chile, Mexico, Spania, USA), svensk (Sverige), thai (Thailand), tyrkisk (Tyrkia), tysk (Sveits, Tyskland, Østerrike)

1. Apple Watch Series 7, Apple Watch SE og Apple Watch Series 3 har en vannbestandighets­rangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at de kan brukes til aktiviteter i vann­overflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. De skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

2. Testene av batteriet på Apple Watch ble utført av Apple i august 2018 med produksjonsenheter av Apple Watch Series 3 (GPS). Alle klokkene var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanserings­programvare. Batteritiden avhenger av bruk, mobildekning, konfigurasjon og flere andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries og apple.com/no/watch/battery.html.

3. Opplysningene er korrekte ved produktlansering.

4. Oppfyller California Energy Commissions standarder for energieffektivitet for små batteriladersystemer som beskrevet i California Code of Regulations.

5. 100 % av de primære trefibrene kommer fra bærekraftige skoger og 90 prosent eller mer av emballasjen er fiberbasert.

6. Apple definerer restriksjoner på skadelige stoffer, inkludert definisjoner av hva Apple anser som «uten», i Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndighetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater.

Apple Watch krever iPhone 6s eller nyere med nyeste iOS-versjon.

Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke til­gjeng­elige i alle regioner eller for alle språk. Se hele listen.