Studio Display - Tekniske spesifikasjoner

Lanseringsår: 2022

Studio Display brukerhåndbok

Skjerm

• Retina 5K-skjerm

• 27-tommers (målt diagonalt) Retina 5K-skjerm

• Oppløsning på 5120 x 2880 ved 218 ppi

• Lysstyrke på 600 nit

• Støtte for 1 milliard farger

• Stort fargerom (P3)

• True Tone-tekno­logi

Kan konfigureres med: Glass med nanotekstur

Referanse­moduser

• Apple Display (P3, 600 nit)

• HDTV-video (BT.709, BT.1886)

• NTSC-video (BT.601 SMPTE-C)

• PAL- og SECAM-video (BT.601 EBU)

• Digital kino (P3, DCI)

• Digital kino (P3, D65)

• Design og trykk (P3, D50)

• Bilder (P3, D65)

• Internett (sRGB)

Kamera

• 12 MP kamera med ultravidvinkel og 122° synsfelt

• Blenderåpning på ƒ/2,4

• I fokus

Lyd

• Hi-Fi-system med seks høyttalere og basshøyttalere med demping

• Fyldig stereolyd

• Støtte for romtilpasset lyd ved avspilling av musikk eller video med Dolby Atmos

• Tre mikrofoner i studiokvalitet med høyt signal-til-støy-forhold og retnings­bestemt stråle­forming

• Støtte for «Hei Siri»

Tilkoblinger

No alt supplied for Image
  • Én oppstrømsport med Thunderbolt 3 (USB‑C) til vert (med 96-watts lading til vert)

• Tre nedstrømsporter med USB‑C (opptil 10 Gbps) for tilkobling av ekstrautstyr, lagringsenheter og nettverk

Stativ

Stativ med vinkeljustering

• Vinkel: –5° til +25°

Stativ med vinkel- og høydejustering

• Vinkel: –5° til +25°

• Høydejustering: totalt 105 mm

VESA-monteringsadapter

• Kompatibel med 100 x 100 mm VESA-stativ eller -feste

• Retning: liggende eller stående

Størrelse og vekt

• Studio Display med stativ med vinkeljustering

• Høyde: 47,8 cm

• Bredde: 62,3 cm

• Dybde: 16,8 cm

• Vekt: 6,3 kg1

• Studio Display med stativ med vinkel- og høydejustering

• Høyde (i bunn-posisjon): 47,9 cm

• Bredde: 62,3 cm

• Høyde (i topp-posisjon): 58,3 cm

• Vekt: 7,7 kg1

• Dybde: 20,7 cm

• Studio Display med VESA-monteringsadapter

• Høyde: 36,2 cm

• Bredde: 62,3 cm

• Dybde: 3,1 cm

• Vekt: 5,5 kg1

Kompatibilitet

• Studio Display er kompatibel med følgende Mac-modeller med macOS Monterey 12.3 eller nyere:

• Mac Studio (2022)

• 16-tommers MacBook Pro (2019 eller nyere)

• 14-tommers MacBook Pro (2021)

• 13-tommers MacBook Pro (2016 eller nyere)

• 15-tommers MacBook Pro (2016 eller nyere)

• MacBook Air (2018 eller nyere)

• Mac mini (2018 eller nyere)

• Mac Pro (2019 eller nyere)

• 24-tommers iMac (2021)

• 27-tommers iMac (2017 eller nyere)

• 21,5-tommers iMac (2017 eller nyere)

• iMac Pro (2017)

• Studio Display er kompatibel med følgende iPad-modeller med iPadOS 15.4 eller nyere:2

• 12,9-tommers iPad Pro (3. gen. eller nyere)

• 11-tommers iPad Pro

• iPad Air (5. gen.)

I esken

• Studio Display

• Thunderbolt-kabel (1 m)

Strøm- og driftskrav

• Nettspenning: 100 til 240 V AC

• Frekvens: 50 til 60 Hz, enkeltfaset

• Temperatur under bruk: 10 til 35 °C

• Relativ fuktighet: 5 til 90 % ikke-kondens­erende

• Maksimal høyde: testet opp til 5000 meter

Spesial­konfigurasjoner

• Konfigurer Studio Display med alternativene nedenfor, på apple.com:

• Glass med nanotekstur

• Stativ med vinkel- og høydejustering

• VESA-monteringsadapter

Studio Display og miljøet

Studio Display har følgende egenskaper som reduserer miljøpåvirkningen:3

Laget med bedre materialer

• 100 % resirkulerte sjeldne jordmetaller i alle magneter, som utgjør 100 % av alle sjeldne jordmetaller i enheten4

• 100 % resirkulert aluminium i stativet

• 100 % resirkulert kobber og sink i kontaktpinnene på støpselet og i kontakten

• 100 % resirkulert tinn i loddemetallet på flere kretskort

• 35 % eller mer resirkulert plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR-sertifisert5

Mer miljøvennlige materialer6

• Skjermglass uten arsen

• Uten kvikk­sølv, bromerte flammehemmere, PVC og beryllium

Grønn produksjon

• Apples Zero Waste-program hjelper leverandører med å eliminere avfall som må sendes til søppel­fyllingen

• Alle leverandørfabrikker er i ferd med å gå over til 100 % fornybar energi for Apple-produksjon

Miljøvennlig emballasje

• 100 % av de primære trefibrene kommer fra bærekraftige skoger

• 90 % mer fiberbasert emballasje

Apple og miljøet

Vi har som mål å lage produkter uten å utarme jorden og å gjøre hele selskapet, forsynings­kjeden og livssyklusen for produkter karbon­nøytrale innen 2030.

1. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjons­­prosess.

2. Kamerafunksjoner og firmware­oppdateringer på Studio Display krever tilkobling til en Mac. Når enheten er koblet til 12,9-tommers iPad Pro (3. og 4. gen.), 11-tommers iPad Pro (1. og 2. gen.) eller iPad Air (5. gen.), har USB‑C-portene på Studio Display en overførings­hastighet tilsvarende USB 2.

3. Opplysningene er korrekte ved produktlansering.

4. Inkluderer ikke spormengder av sjeldne jordmetaller funnet andre steder enn i magnetene, som utgjør mindre enn 0,5 % av den totale mengden i enheten.

5. ENERGY STAR og ENERGY STAR-merket er varemerker registrert av U.S. Environmental Protection Agency.

6. Apple definerer restriksjoner på skadelige stoffer, inkludert definisjoner av hva Apple anser som «uten», i Apples forskrifter for innskrenking av bruk av enkelte stoffer. Ingen Apple-produkter inneholder PVC eller ftalater, med unntak av strømkabler i India, Thailand (for strømkabler med to poler) og Sør-Korea, der vi fortsatt søker myndig­hetenes godkjenning for å erstatte PVC og ftalater.