AirPods Pro (1. generasjon) med trådløst ladeetui – Tekniske spesifikasjoner

Lydtekno­logi

• Aktiv støyreduksjon

• Lydfremheving

• Adaptiv EQ

• Ventilsystem for trykkutlikning

• Spesialutviklet høyttalerdriver fra Apple med lang vandring

• Spesialutviklet forsterker med stort frekvensområde

• Romlyd med dynamisk retningssporing1

Sensorer

• Doble, stråleformende mikrofoner

• Mikrofon som vender innover

• Doble, optiske sensorer

• Akselerometer med bevegelsesregistrering

• Akselerometer med stemmeregistrering

• Trykksensor

Chip

• H1-chip

Kontroller

• Trykk én gang for å spille av, sette på pause eller svare på et anrop

• Trykk to ganger for å hoppe fremover

• Trykk tre ganger for å hoppe tilbake

• Trykk og hold for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving

• Si «Hei, Siri» for å gjøre ting som å spille av en sang, ringe noen eller få en veibeskrivelse

Vann- og svettebestandighet2

• Vann- og svettebestandige (IPX4)

Størrelse og vekt (hver)3

AirPods Pro (hver enkelt)

• Høyde: 30,9 mm

• Bredde: 21,8 mm

• Dybde: 24,0 mm

• Vekt: 5,4 g

Trådløst ladeetui

• Høyde: 45,2 mm

• Bredde: 60,6 mm

• Dybde: 21,7 mm

• Vekt: 45,6 g

Ladeetui

• Fungerer med Qi-ladere og Lightning-kabler

Batteri

AirPods Pro

• Opptil 4,5 timer lyttetid på én lading (opptil 5 timer med Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving slått av)4

• Opptil 3,5 timer taletid på én lading5

AirPods Pro med trådløst ladeetui

• Mer enn 24 timer lyttetid6

• Mer enn 18 timer taletid7

5 minutter i etuiet tilsvarer opptil 1 time med lyttetid8 eller opptil 1 time med taletid9

Mobilnett

• Bluetooth 5.0

I esken

• AirPods Pro

• Trådløst ladeetui

• Silikonplugger (tre størrelser)

• Lightning-til‑USB‑C-kabel

Tilgjengelighet

Tilgjengelighets­­funksjonene hjelper personer med nedsatt funksjonsevne med å få mest mulig ut av sine nye AirPods Pro. Funksjonene omfatter:

• Direkte­lytting10

• Hodetelefonnivåer

• Tilpassing av hode­telefoner

• Samtaleforsterkning

Systemkrav11

• iPhone- og iPod touch-modeller med den nyeste versjonen av iOS

• iPad-modeller med den nyeste versjonen av iPadOS

• Apple Watch-modeller med den nyeste versjonen av watchOS

• Mac-modeller med den nyeste versjonen av macOS

• Apple TV-modeller med den nyeste versjonen av tvOS

Kompatibilitet

iPhone-modeller

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 712

• iPhone 7 Plus12

• iPhone 6s12

• iPhone 6s Plus12

• iPhone SE (2. gen.)

• iPhone SE (1. gen.)12

iPod-modeller

• iPod touch (7. gen.)

Mac-modeller12

• MacBook (Retina, 12 tommer, tidlig 2015–2017)

• MacBook Air (11 tommer, midten av 2012–tidlig 2015)

• MacBook Air (13 tommer, midten av 2012–2017)

• MacBook Air (Retina, 13 tommer, 2018–2020)

• MacBook Air (M1, 2020)

• MacBook Pro (Retina, 13 tommer, sent 2012–tidlig 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15 tommer, midten av 2012–midten av 2015)

• MacBook Pro (13 tommer, midten av 2012–2020)

• MacBook Pro (15 tommer, midten av 2012–2019)

• MacBook Pro (13 tommer, 2020, to porter)

• MacBook Pro (13 tommer, 2020, fire porter)

• MacBook Pro (13 tommer, M1, 2020)

• MacBook Pro (14 tommer, 2021)

• MacBook Pro (16 tommer, 2021)

• MacBook Pro (16 tommer, 2019)

• iMac (21,5 tommer, sent 2012–2017)

• iMac (27 tommer, sent 2012–sent 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5 tommer, sent 2015–2019)

• iMac (Retina 5K, 27 tommer, sent 2014–2020)

• iMac (24 tommer, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (sent 2012–sent 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac Pro (sent 2013–2019)

iPad-modeller

• 12,9" iPad Pro (5. gen.)

• 12,9” iPad Pro (4. gen.)

• 12,9” iPad Pro (3. gen.)

• 12,9” iPad Pro (2. gen.)

• 12,9” iPad Pro (1. gen.)12

• 11” iPad Pro (3. gen.)

• 11” iPad Pro (2. gen.)

• 11” iPad Pro (1. gen.)

• 10,5" iPad Pro

• 9,7” iPad Pro12

• iPad (9. gen.)

• iPad (8. gen.)

• iPad (7. gen.)

• iPad (6. gen.)

• iPad (5. gen.)

• iPad Air (4. gen.)

• iPad Air (3. gen.)

• iPad Air 212

• iPad mini (6. gen.)

• iPad mini (5. gen.)

• iPad mini 412

Apple Watch-modeller12

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV-modeller

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPods Pro og miljøet

Apple tenker på hele livssyklusen til et produkt i vurderingen av påkjenningen på miljøet.

AirPods Pro er utviklet med følgende miljøvennlige egenskaper:

• Ingen bromerte flammehemmere

• Ingen PVC-stoffer

• Ingen beryllium

• Ingen kvikk­sølv

1. Romtilpasset stereolyd støtter stereoinnhold med iOS 15 eller nyere, Apple Music med Dolby Atmos eller 5.1 og videoinnhold som er tatt opp i 5.1, 7.1 og Dolby Atmos fra apper som støttes.

2. AirPods (3. gen.) og AirPods Pro er vann- og svettebestandige for idrett og trening du ikke utfører i vann. AirPods (3. gen.) og AirPods Pro er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en bestandighetsrangering på IPX4. Vann- og svettebestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad våte AirPods (3. gen.) og AirPods Pro. Du finner mer informasjon om hvordan du rengjør og tørker dem på https://support.apple.com/no-no/HT210711.

3. Størrelsen og vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

4. Testene ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods Pro med trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max og førlanserings­programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Når Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving var slått av, var lyttetiden på opptil fem timer. Under testene ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

5. Testene ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods Pro med trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max og førlanserings­programvare. Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testene ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig med en telefonsamtale inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

6. Testene ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods Pro med trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max og førlanserings­programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testene ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods Pro-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte lydavspillingen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Denne syklusen ble repetert til begge AirPods Pro-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

7. Testene ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods Pro med trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max og førlanserings­programvare. Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Under testene ble batteriet på AirPods Pro tømt fullstendig med en telefonsamtale inntil en av øretelefonene sluttet å virke. De tomme AirPods Pro-øretelefonene ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte telefonsamtalen inntil en av øretelefonene sluttet å virke. Denne syklusen ble repetert til begge AirPods Pro-øretelefonene og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

8. Testene ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods Pro med trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max og førlanserings­programvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Testingen av 5-minutters lading ble utført ved at utladede AirPods Pro ble ladet i 5 minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av øretelefonene stoppet avspillingen. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

9. Testene ble utført av Apple i oktober 2019 med førproduksjons­enheter av AirPods Pro med trådløst ladeetui og førlanserings­programvare, sammenkoblet med iPhone 11 Pro Max og førlanserings­programvare. Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon var slått på. Testingen av 5 minutter med lading ble utført ved at utladede AirPods Pro ble ladet i 5 minutter. Deretter ble en telefonsamtale holdt inntil en av AirPods Pro-øretelefonene sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, omgivelser, bruk og mange andre faktorer.

10. Krever nyeste versjon av iOS eller iPadOS.

11. AirPods Pro kan brukes som Bluetooth-øretelefoner med Apple-enheter som har eldre programvare og enheter som ikke er laget av Apple, men funksjonaliteten er begrenset.

12. Lyddeling støttes ikke.

13. MagSafe-lading krever en kompatibel MagSafe-lader. Trådløs lading krever en Qi-sertifisert trådløs lader.

14. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries.