Trådløst ladeetui til AirPods (2. generasjon) – Tekniske spesifikasjoner

Oversikt

Det er enkelt å lade med det trådløse ladeetuiet. Du legger bare AirPods i etuiet og plasserer det på en Qi-ladeplate. LED-indikatoren foran på etuiet viser at AirPods lader. Og når du ikke har ladeplaten for hånden, kan du lade via Lightning-porten. Det trådløse ladeetuiet fungerer med AirPods (1. og 2. gen.) og kan lade dem flere ganger.

Viktigste funksjoner

• Designet av Apple

• AirPods lades raskt i etuiet

• Etuiet kan lades trådløst med en Qi-ladeplate eller med Lightning-tilkobling

I esken

• Trådløst ladeetui

Vekt

• Trådløst ladeetui: 40 gram

Størrelse

• Trådløst ladeetui: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm

Tilkoblinger

• Trådløst ladeetui: Lades med trådløs ladeplate (Qi) eller Lightning-tilkobling

Kompatibilitet

AirPods-modeller

• AirPods med trådløst ladeetui (2. generasjon)

• AirPods med ladeetui (2. generasjon)

• AirPods (1. generasjon)