Hvis du ikke kan koble sammen en Apple Watch med iPhonen din

Når du konfigurerer en Apple Watch, ber iPhonen deg om å holde klokken inntil kameraet på telefonen. Hvis iPhone viser en melding om at den ikke kan koble seg til Apple Watch, eller hvis klokken viser en urskive, må du sørge for at Apple Watch ikke allerede er sammenkoblet.

Koble Apple Watch fra en sammenkoblet iPhone

Hvis du har den sammenkoblede iPhonen, kobler du fra Apple Watch slik:

1. Åpne Watch-appen på iPhone, trykk på Min klokke-fanen, og trykk på Alle klokker øverst på skjermen.

2. Trykk på «i»-knappenI-knappen ved siden av klokken du vil koble fra. Deretter trykker du på Koble fra Apple Watch.

3. Trykk én gang til for å bekrefte, og vent til klokken er koblet fra.

4. Etter at Apple Watch er koblet fra, kan du koble den til på nytt.

Slett Apple Watch uten noen sammenkoblet iPhone

Hvis du ikke kan koble fra Apple Watch fordi du ikke har den sammenkoblede iPhonen, kan du slette klokken.

Når du sletter en Apple Watch i stedet for å koble den fra, er klokken fortsatt beskyttet med Aktiveringslås. Før du kan koble til Apple Watch igjen, skriver du inn Apple-ID-en og passordet som ble brukt til å konfigurere den.

1. Åpne Innstillinger-appen på klokken og trykk på Generelt > Nullstill.

2. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger, og trykk deretter på nytt for å bekrefte.

3. Vent til klokken kobles fra.

4. Etter at Apple Watch er fullstendig koblet fra, kan du koble den til på nytt. Du trenger Apple-ID-en og passordet som ble brukt til å konfigurere klokken.

Tilbakestill Apple Watch uten noen sikkerhetskode

Hvis du ikke kan koble fra eller slette Apple Watch fordi du har glemt koden, kan du tilbakestille klokken.

Når du tilbakestiller en Apple Watch i stedet for å koble den fra, er klokken fortsatt beskyttet med Aktiveringslås. Før du kan koble til Apple Watch igjen, må du skrive inn Apple-ID-en og passordet som ble brukt til å konfigurere den.

1. Plasser Apple Watch på laderen.

2. Hold inne sideknappen til du ser skjermen med av/på-knappenNo alt supplied for Image øverst til høyre på skjermen. Deretter slipper du knappen. Hvis Apple Watch har en eldre versjon av watchOS, ser du Slå av-glidebryteren i stedet for av/på-knappen.

3. Trykk og hold inne Digital Crown til du ser den røde tilbakestillingsknappen.

4. Trykk på Tilbakestill, og trykk deretter på Tilbakestill igjen for å bekrefte.

5. Etter at Apple Watch er fullstendig koblet fra, kan du koble den til på nytt. Husk at du må ha Apple-ID-en og passordet som ble brukt til å konfigurere klokken.

Tilbakestill Apple Watch hvis sammenkoblingsprosessen stopper opp

Hvis det virker som om tilkoblingen har stoppet opp – for eksempel hvis sammenkoblingsanimasjonen forblir på skjermen i flere minutter – kan det hjelpe å tilbakestille Apple Watch:

1. Trykk på og hold inne Digital Crown mens Apple Watch er i sammenkoblingsmodus.

2. Trykk på Tilbakestill når det vises på klokken.

3. Etter at klokken er tilbakestilt, kan du sammenkoble igjen.