Bruk det flytende tastaturet på iPad

Med iPadOS kan du bruke det flytende tastaturet på iPaden for å gjøre tastaturet mindre, slik at det blir lettere å skrive med én hånd. Etterpå kan du gjøre om tastaturet til full størrelse igjen.

Slik gjør du iPad-tastaturet mindre

1. Åpne en app som bruker iPadOS-tastaturet – som Notater eller Meldinger.

2. Bruk to fingre til å knipe tastaturet innover så det blir mindre.

3. Trykk og hold nede den grå linjenden grå linjen for å flytte tastaturet på skjermen.

En iPad som viser det flytende tastaturet

Hvis du vil skrive med én hånd ved bruk av QuickPath, sveiper du bare fingeren fra bokstav til bokstav for å stave ordene du vil bruke.

Slik endrer du iPad-tastaturet til full størrelse

1. Plasser to fingre på det flytende tastaturet.

2. Spre fingrene fra hverandre for å utvide tastaturet til full størrelse.

En iPad som viser et tastatur i full størrelse

Gjør mer med iPad

Vil du dele og flytte tastaturet på iPad? Finn ut hvordan.