Hvis du opplever problemer med Meldinger eller FaceTime etter at du har satt opp en ny iPhone

Det kan være at iMessage og FaceTime ikke fullfører aktiveringen på iPhone 14 og iPhone 14 Pro. Oppdater til den nyeste versjonen av iOS for å løse dette problemet.

Når du har satt opp iPhonen din, kan du oppleve noen av disse problemene:

• Du kan ikke motta iMessage-meldinger eller FaceTime-anrop.

• Det vises en grønn meldingsboble i stedet for en blå boble når du sender en melding til en annen Apple-enhet.

• De eksisterende meldingstrådene dine har ikke dukket opp.

• Samtaler i Meldinger vises som to separate tråder i stedet for én.

• Meldingene dine vises som sendt av feil konto. For eksempel fra e-postadressen din hvis du valgte telefonnummeret ditt.

Oppdater iPhone 14- eller iPhone 14 Pro-modellen din

For å løse dette kan du oppdatere til den nyeste versjonen av iOS.

Hvis du fortsatt opplever problemer med Meldinger eller FaceTime

1. Trykk på Mobilnett i Innstillinger. Kontroller at telefonlinjen din er slått på. Hvis du bruker flere SIM-kort, må du påse at telefonnummeret du vil bruke, er valgt og slått på.

2. Trykk på Meldinger i Innstillinger. Trykk deretter på Send og motta.

3. Trykk på telefonnummeret du vil bruke med Meldinger.

4. Gå tilbake til Innstillinger og trykk på FaceTime.

5. Trykk på telefonnummeret du vil bruke med FaceTime.