Last ned bilder og videoer fra iCloud

Med iCloud-bilder kan du laste ned kopier av bildene og videoene dine på hvilken som helst enhet.

Slik laster du ned bilder og videoer fra iCloud.com

Hvis du vil lagre kopier av bildene og videoene dine fra iCloud.com på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, følger du denne fremgangsmåten.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. På iCloud.com trykker du på Bilder.

2. Trykk på Velg, og trykk deretter på et bilde eller en video. For å velge flere bilder eller videoer trykker du på mer enn ett bilde eller én video. For å velge hele biblioteket trykker du på Marker alle.

3. Trykk på mer-knappenNo alt supplied for Image.

4. Velg Last ned, og trykk deretter på Last ned for å bekrefte.

Hvis bildene dine lastes ned som et ZIP-arkiv, kan du lese om hvordan du pakker ut mappen på iPhone, iPad eller iPod touch.

På Mac eller PC

1. iCloud.com klikker du på Bilder og velger et bilde eller en video. Hold inne Kommando-tasten på Mac, eller Ctrl-tasten på PC-en, for å velge flere bilder eller videoer.

2. Klikk og hold inne på last ned-knappenlast ned-symbolet i iCloud i det øvre hjørnet av vinduet. Hvis du vil laste ned bildene eller videoene dine slik de opprinnelig ble tatt eller importert, velger du Uendret original. For JPEG- eller H.264-formatet – inkludert redigeringer og selv om de opprinnelig var i HEIF- eller HEVC-formatet – velger du Mest kompatibelt.*

3. Klikk på Last ned.

Hvis bildene lastes ned som et ZIP-arkiv, kan du lese om hvordan du pakker ut mappen på Macen eller PC-en.

Hva som skjer når du sletter bilder eller videoer

Husk at når du sletter et bilde fra iCloud-bilder, slettes det også fra iCloud og alle andre enheter der du er logget inn med den samme Apple-ID-en – selv om du har slått på Last ned og behold originaler eller Last ned originaler til denne maskinen. Hvis du velger å laste ned originalene, påvirker dette også enhetens lagringsplass. Finn ut mer om hvordan du administrerer enhetens lagringsplass. Du kan også finne ut hvordan du bruker AirDrop for å dele bildene og videoene dine til en annen enhet.

Slik laster du ned bilder og videoer fra Bilder-appen

Hvis du vil laste ned en kopi av bildene og videoene dine i full størrelse fra Bilder-appen på iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere eller iPadOS, eller på Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller nyere, følger du denne fremgangsmåten.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].

2. Trykk på iCloud, og trykk deretter på Bilder.

3. Velg Last ned og behold originaler.

På Mac

1. Åpne programmet Bilder.

2. Velg Bilder > Valg.

3. Velg iCloud, og klikk deretter på Last ned originaler til denne maskinen.

På PC

Hvis du bruker en PC, kan du konfigurere iCloud for Windows og laste ned en kopi av bildene og videoene dine fra iCloud-bilder.

Finn ut hva som skjer når du sletter et bilde fra iCloud-bilder.

Slik laster du ned bilder og videoer fra Delte albumer

Du kan laste ned kopier av bilder og videoer i Delte albumer til ditt eget bibliotek. Finn ut hvordan du bruker Delte albumer.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bilder-appen, og gå deretter til Albumer-fanen.

2. Rull ned til Delte albumer og velg et album.

3. Trykk på bildet eller videoen og deretter på del-knappenNo alt supplied for Image.

4. Velg Lagre bilde eller Lagre video.

På Mac

1. Åpne Bilder, og velg deretter et delt album fra menyen på venstre side.

2. Velg bildet eller videoen.

3. Kontroll-klikk på et bilde eller en video, og velg deretter Importer.

På PC

I iCloud for Windows 11.1:

1. Velg Start-menyen > Delte iCloud-album.

2. Dobbeltklikk det delte albumet du vil laste ned bilder eller videoer fra.

3. Dobbeltklikk på et bilde eller en video, og kopier deretter bildet eller videoen til en annen mappe på datamaskinen.

I iCloud for Windows 7.x:

1. Åpne et Windows Utforsker-vindu.

2. Klikk på iCloud-bilder i Navigasjon-panelet.

3. Dobbeltklikk Delt -mappen.

4. Dobbeltklikk det delte albumet du vil laste ned bilder eller videoer fra.

5. Dobbeltklikk på et bilde eller en video, og kopier deretter bildet eller videoen til en annen mappe på datamaskinen.

For å laste ned hele albumet åpner du et Filutforsker-vindu eller Windows Utforsker-vindu (Windows 7), åpner Bilder-mappen, og deretter åpner du mappen iCloud-bilder. Kopier Delt album-mappen til en annen plassering på datamaskinen.

Hvis du trenger hjelp til å laste ned bildene eller videoene dine