Slik oppgraderer du fra iCloud-dokumenter og data til iCloud Drive

iCloud-dokumenter og data, den gamle tjenesten vår for synkronisering av dokumenter, er avviklet og har blitt erstattet av iCloud Drive. Hvis du brukte iCloud-dokumenter og data, er kontoen din overført til iCloud Drive.

Hvis du brukte iCloud-dokumenter og data-tjenesten, må du slå på iCloud Drive for å se filene dine. iCloud-lagringsplassen som brukes av de lagrede filene dine endres ikke når du bytter til iCloud Drive.

Hva er iCloud Drive?

Med iCloud Drive kan du på en enkel måte lagre, bruke og dele filer med venner og familie. Dokumentene du lagrer i iCloud Drive holdes oppdatert på alle enhetene dine, og du får tilgang til dem fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, samt på iCloud.com.

Finn ut mer om iCloud Drive.

Slik konfigurerer du iCloud Drive

Følg denne fremgangsmåten for å slå på iCloud Drive på enhetene dine og på nettet. Deretter får du tilgang til filene dine på enheter med iOS 8 eller nyere, Macer med OS X Yosemite eller nyere, PC-er med iCloud for Windows 7 og nyere, og på iCloud.com. Hvis du bruker en iPhone 4, kan du få tilgang til iCloud Drive på iCloud.com via Safari.

Kontroller at enheten oppfyller minstekravene for system for iCloud Drive.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > navnet ditt.

2. Trykk på iCloud.

3. Slå på iCloud Drive.

Du kan finne filene dine i Filer-appen.

På Mac

1. Gå til Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, trenger du ikke å klikke på Apple-ID.

2. Velg iCloud.

3. Logg på med Apple-ID-en hvis det er nødvendig.

4. Velg iCloud Drive.

Du finner filene dine i Finder under iCloud.

På iCloud.com

1. Logg på iCloud.com.

2. Velg Pages, Numbers, Keynote eller iCloud Drive.

3. Velg Oppgrader til iCloud Drive.

Du finner filene dine på iCloud.com i iCloud Drive.