Slik legger du til og finner favoritter i Apple Music på iPhone, iPad eller Android-enheter

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du legge til sangene, albumene, artistene og spillelistene du liker som favoritter. Finn favorittene dine raskt i Apple Music-appen. Og få varslinger for favorittartistene dine.

Dette skjer når du legger til musikk i favoritter

Når du legger til en sang, et album, en artist eller en spilleliste i favoritter, skjer det følgende:

• Sangen legges til i en spilleliste for favorittsanger. Hvis Legg til favorittsanger er slått på i Innstillinger > Musikk, legges sangen også til i biblioteket ditt.

• Albumet legges til i biblioteket ditt.

• Spillelisten legges til biblioteket ditt. Hvis Legg til sanger fra spillelister er slått på i Innstillinger > Musikk, blir sangene i spillelisten også lagt til i biblioteket ditt.

• Artisten legges til i biblioteket ditt. Og du kan få en varsling når favorittartistene dine gir ut ny musikk.

• Du kan filtrere biblioteket for å se bare favorittene dine.

• Du forbedrer musikkanbefalingene dine i Hjem.

Slik legger du til sanger, albumer, artister eller spillelister i favoritter

Åpne Apple Music-appen. Følg deretter fremgangsmåten nedenfor.

Legg til en sang i favoritter

Mens du spiller av en sang, trykker du på Favoritt-knappen i Spilles nå.

iPhone som viser en sang som blir lagt til som favoritt

Legg til et album eller en spilleliste i favoritter

På iPhone eller iPad trykker du på Mer-knappen . På Android trykker du på Mer-knappenMer-knappen. Deretter trykker du på Favoritt.

En iPhone som viser favorittalternativet som er valgt når et album legges til i favoritter

Legg til en artist i favoritter

Gå til artistsiden og trykk på Favoritt-knappen .

iPhone som viser en artist som blir lagt til som favoritt

Hvis du ikke ser alternativet for å legge til sanger, albumer, artister eller spillelister i favoritter

Slik ser du favorittene dine

Du kan sortere biblioteket for å vise bare favoritter. Og se alle favorittsangene dine i en spilleliste.

Se favorittsangene dine i en spilleliste

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Trykk på Bibliotek-fanen.

3. Trykk på Spillelister.

4. Trykk på favorittsanger.

Sorter biblioteket for å se favoritter

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Trykk på Bibliotek-fanen.

3. Trykk på Artister, Sanger, Albumer eller Spillelister.

4. Trykk på Sorter-knappen , og trykk deretter på Favoritter.

Slik får du varslinger når favorittartistene dine gir ut ny musikk

Følg fremgangsmåten for enheten din nedenfor.

Slik slår du varslinger på eller av for favorittartistene dine på iPhone eller iPad

1. Gå til Innstillinger.

2. Trykk på Varslinger.

3. Trykk på Musikk.

4. Slå Tillat varslinger på eller av.

5. Rull ned og trykk på Varslingsinnstillinger for Musikk.

6. Slå Ny musikk på eller av.

Slik slår du varslinger på eller av for favorittartistene dine på Android-enheter

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Trykk på Hjem.

3. Øverst i Hjem trykker du på Mer-knappen og deretter på Konto.

4. Trykk på Administrer varslinger.

5. Slå Ny musikk på eller av.

Legg til og finn favoritter på Mac

Finn ut hvordan du legger til sanger, albumer, artister og spillelister som favoritter i Apple Music-programmet på Mac

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke er kontrollert eller testet av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.