Finn ut hvordan du sender iPhone til Apple for service fra Europa

Slik sender du iPhone til Apple for service.

Trenger du et annet land eller en annen region?

Når du har kontaktet Apple for service, mottar du en pakke som inneholder alt du trenger for å returnere produktet til Apple.

Før du sender iPhonen

Følg denne fremgangsmåten før du sender iPhonen til reparasjon eller erstatning. Hvis den ikke starter eller svarer, utfører du så mange trinn som mulig:

1. Sikkerhetskopier iPhone.

2. Fjern iPhonen din fra Apple-ID-enhetslisten.

3. Slett iPhone, og slå den deretter av.

4. Ta SIM-kortet ut av iPhonen hvis den har et, og oppbevar det på et trygt sted. Hvis iPhonen bruker eSIM, kan du kontakte mobiloperatøren for å stanse tjenesten midlertidig.

Pakk iPhonen

1. Legg iPhone i posen, og plasser posen i den lille esken. Eller legg iPhone i den lille esken og lukk esken. Ikke legg ved hodetelefoner, USB-kabel, strømadapter eller annet tilbehør. Hvis du legger ekstragjenstander i esken, kan vi ikke returnere disse til deg.

Bildet har ingen alternativ tekst
  2. Fjern adresselappen fra esken hvis du ikke allerede har gjort det. Legg den lille esken i forsendelsesesken. Hvis det fulgte med en pose, legger du lille esken i posen. Deretter fester du adresselappen på posen og sender den til Apple.

Bildet har ingen alternativ tekst
  3. Forsegl esken med teip.* Hvis det sitter et batteriklistremerke på utsiden av esken, må du sørge for at det ikke er tildekket.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis forsendelsesesken ble levert av Posten i Norge, returnerer du produktet via det lokale postkontoret med den medfølgende, forhåndsbetalte UPS-returadresselappen.

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.

Send iPhonen til Apple

1. Hvis det følger med en returadresselapp, fester du den utenpå emballasjen. Pass på at returadresselappen skjuler hele den gamle adresselappen, eller at du fjerner den gamle adresselappen før du setter på den nye.

2. Hvis det følger med en handelsfaktura, fester du den utenpå emballasjen. Hvis du ikke fester handelsfakturaen utenpå emballasjen, kan det medføre at pakken ikke kan leveres. Handelsfakturaer kreves kun i enkelte europeiske land.

3. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted. Kunder i Russland må avtale henting på nettet.

4. Be transportøren om en kvittering på hentingen.

5. Sjekk statusen for serviceforespørselen din.

Finn ut hvordan du bruker iPhone etter service.

© 2024 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.