Bli med i en FaceTime-samtale fra en Android- eller Windows-enhet

Har du en Android- eller Windows-enhet? Med FaceTime-koblinger i iOS 15, macOS Monterey og nyere kan alle bli med i en FaceTime-samtale fra nettleseren sin.

Dette trenger du

• En Android- eller Windows-enhet

• En god Wi-Fi- eller mobildatatilkobling

• Den nyeste versjonen av Google Chrome eller Microsoft Edge

Slik blir du med i en FaceTime-samtale på nettet

1. Hvis du mottar en kobling til en FaceTime-samtale, åpner du koblingen.

2. Skriv inn navnet ditt, og velg deretter Fortsett. Det kan hende du må gi FaceTime tillatelse til å bruke mikrofonen og kameraet.

3. Trykk på Bli med. Vent deretter på at verten slipper deg inn.

4. Trykk på Forlat for å forlate samtalen.

Dette kan du gjøre i en FaceTime-samtale på nettet

Når du er i en FaceTime-samtale på nettet, kan du gjøre mange av de samme tingene som du kan gjøre i FaceTime-appen.

SharePlay og skjermdeling er ikke tilgjengelig i FaceTime på nettet.

Slå mikrofonen av eller på

Bruk Mikrofon-knappenBildet har ingen alternativ tekst for å slå mikrofonen av eller på.

Slå kameraet av eller på

Bruk Kamera-knappenBildet har ingen alternativ tekst for å slå kameraet av eller på.

Bruk fullskjermmodus

Hvis du ser fullskjermknappen fullskjermknappen, kan du trykke på den for å vise FaceTime på hele skjermen.

Bytt kameravisning

Hvis du ser Snu kamera-knappenBildet har ingen alternativ tekst, bruker du den for å bytte mellom frontkameraet og kameraet på baksiden.

Vis deltakerne i et rutenettoppsett

Du kan se personer i gruppesamtaler i FaceTime i fliser arrangert i et rutenett. Flisen til personen som snakker fremheves automatisk, slik at det er enkelt å se hvem som prater.

1. Velg Deltaker-listen og Innstillinger-menyknappenBildet har ingen alternativ tekst.

2. Velg Rutenett-knappenBildet har ingen alternativ tekst. For å slå av rutenettoppsettet, trykker du på det på nytt.

Finn ut mer

Hvem som helst kan opprette en kobling til en FaceTime-samtale med en iPhone, iPad eller iPod touch ved hjelp av iOS 15 eller nyere eller med en Mac ved hjelp av macOS Monterey eller nyere.

FaceTime-koblinger støttes ikke i Kina, fastlandet.

Oppretting av koblinger til FaceTime-samtaler støttes ikke på iPhone-modeller kjøpt i Kina, fastlandet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.