Legg til resept på briller/linser i Helse-appen

Du kan legge til og lagre resepten din på briller/linser i Helse-appen for å få enkel tilgang til informasjon om synet ditt eller korrigerende briller/linser.

Legg til resept på briller/linser

Hvis du har lagret et bilde eller en PDF-fil av resepten din på iPhone, kan du laste den opp i Helse-appen. Hvis du ikke har en lagret kopi, kan du også legge til reseptinformasjonen din manuelt.

Legg til resept på briller/linser fra et bilde

1. Åpne Helse-appen på iPhone eller iPad.

2. Hvis du bruker iPhone, trykker du på Bla gjennom. Hvis du bruker iPad, trykker du på sidepanelNo alt supplied for Image for å åpne sidepanelet.

3. Trykk på Vitale mål, og trykk deretter på Brille- eller linseseddel.

4. Trykk på Legg til resept på briller/linserBildet har ingen alternativ tekst.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. Trykk på Dato utstedt for å angi startdatoen for resepten.

6. Trykk på Legg til et bildeBildet har ingen alternativ tekst.

Bildet har ingen alternativ tekst
  7. Trykk på Skann et dokumentBildet har ingen alternativ tekst hvis du har en fysisk kopi av resepten din du kan skanne. Trykk på Velg bildeBildet har ingen alternativ tekst hvis resepten din er lagret i Bilder-appen. Trykk på Legg til fra FilerBildet har ingen alternativ tekst hvis resepten din er lagret i Filer-appen.

8. Skann eller finn resepten din, og trykk på Legg til.

9. Trykk på Bekreft hvis du ikke trenger å oppgi reseptinformasjonen din. Hvis reseptinformasjon er påkrevd i landet eller området ditt, trykker du på Rediger og deretter på et felt for å legge til informasjonen.

10. Trykk på Legg til øverst til høyre.

Legg til resept på briller/linser manuelt

Resepter på briller/linser kan variere, og ikke alle land eller regioner krever de samme feltene eller målingene. Hvis du legger til resepten på briller/linser manuelt, trenger du bare å legge til informasjonen som er spesifikk for resepten i ditt land.

1. Åpne Helse-appen på iPhone eller iPad.

2. Hvis du bruker iPhone, trykker du på Bla gjennom. Hvis du bruker iPad, trykker du på sidepanelNo alt supplied for Image for å åpne sidepanelet.

3. Trykk på Vitale mål, og trykk deretter på Brille- eller linseseddel.

4. Trykk på Legg til resept på briller/linser.

5. Trykk på et felt, eller trykk på Legg til ved siden av feltet for å redigere det.

Bildet har ingen alternativ tekst
  6. Når du har lagt til reseptinformasjonen din, trykker du på Legg til øverst til høyre.