Spill regnlyder og annen omgivelsesstøy med Bakgrunnslyder

Du kan spille av omgivelsesstøy i bakgrunnen med iPhone, iPad eller Mac. Lytt til havet, regnet, lys støy og mer.

En iPhone som viser Bakgrunnslyder-menyen. Bakgrunnslyder-knappen er midtstilt nederst på skjermen.

iPhone eller iPad

Krever iOS 15 eller iPadOS 15 eller nyere

1. Åpne Kontrollsenter, og trykk på Hørsel-knappenNo alt supplied for Image. Hvis du ikke ser den, kan du legge til Hørsel-knappen i Kontrollsenter.

2. Trykk på Bakgrunnslyder-bryterknappenNo alt supplied for Image for å starte eller stoppe avspilling av bakgrunnslyder.

3. Trykk på navnet for den gjeldende lyden for å se andre lyder, og trykk deretter på et lydnavn for å lytte til en snutt. Når du har valgt en lyd, trykker du på Bakgrunnslyder for å gå tilbake.

4. Trykk på bakgrunnen for å gå tilbake til Kontrollsenter.

For å stoppe avspillingen når enheten er låst, eller for å senke volumet når andre medier spilles av, trykker du på Innstillinger for bakgrunnslyder og velger et alternativ.

Hvis du bruker Tilpassing av hodetelefoner, brukes de gjeldende innstillingene dine automatisk for Bakgrunnslyder.

Mac

Krever macOS Ventura eller nyere

Finn ut hvordan du spiller av bakgrunnslyder på Mac