Om DRM (Digital Rights Management) i Apple Music for Microsoft Edge og Internet Explorer

Innholdseiere bruker innholdstilgangsteknologi for Microsoft PlayReady til å beskytte åndsverkene sine, inkludert innhold med opphavsrett. Denne tjenesten bruker PlayReady-teknologi til å beskytte bestemt innhold. Hvis PlayReady-teknologien ikke lykkes i å beskytte innholdet, kan innholdseiere kreve at tjenesten begrenser eller forhindrer levering av beskyttet innhold til bestemte enheter eller programvarer for PC. I enkelte tilfeller kan du måtte oppgradere PlayReady-teknologien for fortsatt å ha tilgang til innholdet i tjenesten. Hvis du avslår en slik oppgradering, får du ikke tilgang til innholdet som krever oppgraderingen.

Du kan kanskje ikke bruke disse funksjonene i enkelte nettlesere, slik som Internet Explorer 11, eller med eldre versjoner av enkelte operativsystemer.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.