Slik deler du tidssynkroniserte tekster i Apple Music-appen på iPhone eller iPad

Med Apple Music kan du uttrykke deg selv ved å dele tekster fra en sang i Meldinger-appen. Eller del linjer fra en sang som en etikett i en Facebook- eller Instagram-historie.

Dette trenger du for å dele tidssynkroniserte tekster

Slik deler du tidssynkroniserte tekster

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Finn en sang i Apple Music-katalogen med tidssynkroniserte tekster, og trykk og hold på den.

iPhone som viser alternativet for å dele tekster
  3. Trykk på Del sangtekst. Hvis du ikke ser Del sangtekst, er ikke tidssynkroniserte tekster tilgjengelige.

4. Trykk på linjene du vil dele. Du kan dele opptil 150 tegn.

iPhone som viser delingsarket med to linjer fra den valgte sangen.
  5. I apper-delen av delingsarket velger du en app du vil dele sangteksten med:

• Trykk på Meldinger for å dele sangteksten sammen med en lydsnutt som kan spilles av i iMessage.*

• Trykk på Facebook eller Instagram for å dele sangtekst som en etikett i en historie. Ser du ikke Facebook eller Instagram? Sørg for at Facebook eller Instagram er installert på enheten.

*Bare mottakere som abonnerer på Apple Music, kan spille av lydsnutter i Meldinger-appen.

Du kan også dele tidssynkroniserte tekster mens en sang spilles av

Bare trykk på Sangtekst-knappenSangtekst-knappen, og trykk og hold på en linje du vil dele. I delingsarket som åpnes, kan du trykke på flere linjer og deretter trykke på Meldinger, Facebook eller Instagram.

Facebook, Instagram og Snapchat er kanskje utilgjengelige i enkelte land og regioner.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.