Om USB-C-til-Lightning-adapteren

USB-C-til-Lightning-adapteren fungerer med iPhone- og iPad-modeller som har USB-C-kontakt. Du kan bruke denne enkeltadapteren for å koble en iPhone eller iPad med USB-C-kontakt til Lightning-tilbehør for lading, data og lyd.

Lad iPhone eller iPad med USB-C

Du kan bruke USB-C-til-Lightning-adapteren for å lade iPhone eller iPad. For eksempel kan du koble en USB-C-til-Lightning-kabel til denne adapteren, og deretter koble den andre enden av kabelen til en USB-C-strømadapter.

No alt supplied for Image

Denne adapteren gir maksimalt 24 watt når du lader iPhone- eller iPad-modeller med USB-C-kontakt. For raskere ladeytelse kan du koble en strømadapter direkte til iPhone eller iPad med en USB-C-kabel.

Overfør data til og fra enheten

Koble Lightning-kontakten på denne adapteren til en Lightning-kabel for dataoverføring. Den gir dataoverføringshastigheter på opptil 480 Mbps (USB 2).

USB-C-til-Lightning-adapteren krever ingen strøm i seg selv, men enheter kan hente strøm fra iPhone eller iPad når du kobler dem til.

Koble til CarPlay

Du kan bruke USB-C-til-Lightning-adapteren med kablet CarPlay i de fleste kjøretøy. Enkelte kombinasjoner av adaptere, kabler og underholdningssystemer for kjøretøy kan imidlertid forstyrre den kablede CarPlay-tilkoblingen. I denne situasjonen, eller for biler som kun støtter kablet CarPlay, må du bruke en direkte tilkobling til en USB-A-til-USB-C-kabel, som Belkin BOOST↑Charge Pro Flex USB-A-til-USB-C-kabel (1 m).

Enkelte funksjoner krever iOS 17 eller iPadOS 17 eller nyere. For beste mulige resultater bør du kun bruke én enhet eller kabel om gangen med USB-C-til-Lightning-adapteren.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.