Bruk lydbeskrivelser i iTunes for Windows

Hvis videoen du ser, inkluderer lydbeskrivelser (AD), kan du slå dem på for å få scener i videoer beskrevet for deg.

Slå på lydbeskrivelser i iTunes for Windows

1. Flytt pekeren over videoen.

2. Klikk på snakkeboblesymbolet snakkeboblesymbol.

3. Velg hvilket synstolkingsspor du vil bruke.

windows-10-itunes-12-player-audio-subtitles-options

Slå på lydbeskrivelser som standard

1. Åpne iTunes for Windows.

2. Klikk på Rediger fra menylinjen, og velg deretter Valg.

3. Klikk på Avspilling.

4. Velg «Spill av videobeskrivelser automatisk hvis tilgjengelig».

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke er kontrollert eller testet av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.