Om inkompatibel programvare på Mac

Finn ut hvordan Macen din hjelper deg med å identifisere inkompatibel programvare.

I enkelte tilfeller kan macOS oppdage programvare som ikke er kompatibel. Eksempel:

• Når du oppgraderer macOS, kan macOS-installasjonsprogrammet advare deg om installerte programmer som er kjent for å være inkompatible med den aktuelle versjonen av macOS.

• Når du oppgraderer macOS eller bruker Overføringsassistent til å overføre dataene dine til en ny Mac, kan programmer som er inkompatible flyttes til en mappe kalt Omplasserte objekter eller Inkompatibel programvare.

• Når du bruker et program som er kjent for å være inkompatibelt, kan macOS advare deg om at programmet må oppdateres. Programmet avsluttes umiddelbart.

Varsel om at programmet må oppdateres

Uansett om programmet er kjent for å være inkompatibelt eller du tror at dette er grunnen til at det ikke fungerer som forventet, må du kontrollere at du bruker den nyeste versjonen av programmet. Du kan ta kontakt med leverandøren eller utvikleren av programmet for å finne ut om det er en versjon som er kompatibel med din versjon av macOS.

Slik kontakter du en tredjepartsleverandør eller -utvikler

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.