Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

LED Cinema Display (24-tommers, sent 2008): Tilbakevendende flimring når koblet til en Thunderbolt-port

I enkelte tilfeller kan du merke en tilbakevendende flimring på en Apple LED Cinema Display (24-tommers, sent 2008) når den er koblet til en Thunderbolt-aktivert Mac.

VIKTIG: Denne firmwareoppdateringen er bare beregnet for bruk med, og vil bare installeres på, Apple 24-tommers LED Cinema Display mens skjermen er koblet til en Thunderbolt-aktivert Mac.

Installer denne firmwareoppdateringen hvis:

IKKE installer denne oppdateringen hvis:

Din 24-tommers LED Cinema Display flimrer mens den er koblet til en Thunderbolt-aktivert Mac.

Du ikke opplever flimring.

Du ikke trenger å bruke en skjermforlengelseskabel.

Du bruker en skjermforlengelseskabel.

Hvis du trenger hjelp til å finne ut om du bør installere denne oppdateringen, kan du kontakte AppleCare for å få hjelp.

Forberede installering

1. Koble din Thunderbolt-aktiverte Mac til en fungerende strømkilde.

2. Koble både skjermkabelen og USB-kabelen fra bare én Apple LED Cinema Display (24-tommers, sent 2008) til din Thunderbolt-aktiverte Mac.

3. Kontroller at det ikke er koblet til noen skjermforlengelseskabler mellom skjermen og Mac-maskinen.

4. Koble fra alle enheter du ikke trenger, fra FireWire- og USB-porter, og bruk bare et Apple-tastatur og en Apple-mus til å installere oppdateringen.

5. Avslutt alle programmer.

Laste ned og installere oppdateringen

1. Last ned 24-tommers LED Cinema Display-oppdateringen.

2. Dobbeltklikk på "24-tommers LED Cinema Display-firmwareoppdatering" for å aktivere diskfilen.

3. I den aktiverte diskfilen dobbeltklikker du på "24inchLEDCinemaDisplayFWupdate.pkg"-pakken for å installere firmwareoppdateringsprogrammet i mappen /Programmer/Verktøy.

4. Hvis installeringen av firmwareoppdatereren er vellykket, skal oppdatereren kjøre automatisk. Du kan også starte oppdatereren manuelt fra mappen /Programmer/Verktøy.

5. Det åpnes et vindu. Hvis det vises en melding som sier "Fant ingen enhet. Hvis du har en enhet som trenger oppdatering, må du kontrollere at den er tilkoblet og får strøm", må du kontrollere at både skjermkabelen og USB-kabelen er tilkoblet. Hvis de er det, betyr det at denne oppdateringen ikke er beregnet for din skjerm. Avslutt programmet.

6. Klikk på Oppdater for å installere firmwaren.

7. Oppgi administratorpassordet for datamaskinen når du blir bedt om det. Klikk på OK. Når oppdateringen starter, vil statusfeltet i Firmwareoppdatering-vinduet angi fremdriften i oppdateringen.

8. Når installeringen er fullført, vises meldingen "Denne enheten er oppdatert" for å bekrefte at oppdateringen var vellykket.

9. Klikk på OK og avslutt firmwareoppdateringsprogrammet.

10. Koble fra skjermens strømledning i femten sekunder, og koble den deretter til igjen for å fullføre prosessen.

Viktig

• Ikke avbryt oppdateringen. Kontroller at USB- og Mini DisplayPort-kablene du bruker til å koble din 24-tommers LED Cinema Display til din Thunderbolt-aktiverte Mac, forblir tilkoblet under hele prosessen.

• Enkelte av skjermens funksjoner vil ikke fungere mens oppdateringen kjører.

• Hvis skjermen forblir blank i mer enn 30 sekunder, kobler du fra skjermens strømledning i 15 sekunder. Koble den deretter til igjen for å fullføre prosessen.

• Hvis oppdateringen ikke installeres, avslutter du programmet, kobler fra skjermens strømledning i 15 sekunder og kobler den deretter til igjen. Kjør firmwareoppdateringen igjen.

Lær mer

Du kan bekrefte at firmwareoppdateringen for LED Cinema Display (24-tommers, sent 2008) er vellykket installert ved å legge merke til om meldingen "Denne enheten er oppdatert" vises. Koble fra skjermens strømledning i femten sekunder, og koble den til igjen før du kontrollerer om skjermflimringen er borte.

Hvis skjermflimringen fortsetter etter at du har installert firmwareoppdateringen, eller hvis du har spørsmål eller andre problemer, kan du kontakte AppleCare for å få hjelp.

For lab- eller institusjonskunder som har en blanding av Apple-skjermer, kan det være lurt å feste et lite klistremerke (eller lignende) for å angi at LED Cinema Display (24-tommers, sent 2008) har oppdatert firmware. Informasjon om firmwareoppdatering er ikke lett tilgjengelig via Systeminformasjon eller Systemprofil.