Koble en Bluetooth-mus eller styreflate til iPad

Finn ut hvordan du kobler iPad sammen med en trådløs mus eller styreflate.

Før du begynner

Tilkobling av et Bluetooth-tilbehør til iPad krever iPadOS 13.4 eller nyere. Disse iPad-modellene støtter iPadOS 13 og nyere:

• iPad Pro (alle modeller)

• iPad Air 2 og nyere

• iPad (5. generasjon) og nyere

• iPad mini 4 og nyere

Finn ut hvor du sjekker hvilken iPad du har, og hvordan du oppdaterer programvaren.

Slik kobler du en Bluetooth-mus eller styreflate til iPad

1. Slå på Bluetooth-tilbehøret og plasser det ved iPaden.

2. Sørg for at tilbehøret er i sammenkoblings- eller søkemodus.

• Apple Magic Mouse og Magic Trackpad skal nå være klare til å kobles sammen.

• Hvis du skal koble til et tilbehør fra en tredjepart som du har brukt med en annen enhet, følger du trinnene for sammenkoblingsmodus fra produsenten.

3. Åpne Innstillinger-appen på iPad.

4. Trykk på Bluetooth.

5. Se etter Bluetooth-tilbehøret under Andre enheter, og trykk på navnet på tilbehøret for å koble det sammen med iPaden.

ipados-17-ipad-pro-settings-bluetooth-connect-magic-mouse

Avhengig av hva slags tilbehør du kobler til, kan det hende du må følge noen ekstra trinn. Følg eventuelle instruksjoner som dukker opp på skjermen. Hvis du skal koble til Apple Magic Mouse eller Magic Trackpad og du blir bedt om å oppgi en kode, bruker du 0000 (fire nuller).

Lær hva du må gjøre hvis du har problemer med å koble til tilbehøret.

Hvis du ser et varsel om forbindelse

Når du bruker en Bluetooth-mus eller styreflate med iPad, kan du se et varsel der det står «Bruk av dette tilbehøret kan påvirke Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelsen.»

ipados-17-ipad-pro-settings-bluetooth-magic-mouse-connectivity-issue

Det kan oppstå forstyrrelser i den trådløse forbindelsen når du bruker Bluetooth-tilbehør med enkelte iPad-modeller. Jo flere Bluetooth-tilbehør som er koblet til iPad og aktive, desto mer sannsynlig er det at du opplever problemer med trådløsforbindelsen.

Hvis du har problemer med forbindelsen, kan du prøve å koble fra Bluetooth-tilbehør du ikke bruker. Trykk på informasjonsknappeninformasjonsknappen ved siden av navnet på tilbehøret under Innstillinger > Bluetooth, og trykk på Koble fra.

Koble Bluetooth-tilbehøret til på nytt, koble det fra, eller glem det

Når du har koblet tilbehøret til iPaden for første gang, kan du se det under Mine enheter i Innstillinger > Bluetooth. Trykk på navnet på tilbehøret for å koble det til iPaden på nytt når det er frakoblet.

Hvis du vil koble fra tilbehøret, eller hvis du vil at iPaden skal glemme det, trykker du på informasjonsknappeninformasjonsknappen ved siden av navnet på tilbehøret.

Finn ut mer

• Å bruke trådløst tilbehør på en iPad fungerer nesten på samme måte som når du bruker det på en stasjonær eller bærbar datamaskin. Men det er noen funksjoner som gjør prosessen på iPaden spesiell. Finn ut hvordan du bruker en Bluetooth-mus eller styreflate på iPad.

• Du kan se batteriprosenten til Bluetooth-musen eller -styreflaten i Batteri-widgeten. Finn ut hvordan du legger til widgeter i I dag-visningen på iPaden.

• Vises ikke tastaturet på skjermen når du har en styreflate eller mus tilkoblet? Trykk på tastaturknappentastaturknappen nederst til høyre på skjermen. I menyen som dukker opp, trykker du på Vis tastatur-knappenVis tastatur-knappen. For å skjule programvaretastaturet trykker du på lukkeknappenlukkeknappen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke er kontrollert eller testet av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.