Bruk LG UltraFine 4K-skjermen med 23,7 tommer med Mac eller iPad

Finn ut mer om LG UltraFine 4K-skjermen med 23,7 tommer og hvordan du bruker den med Mac eller iPad.

Om LG UltraFine 4K-skjermen

LG UltraFine 4K-skjermen med 23,7 tommer kommer med oppløsning på 3840 x 2160, stort fargerom (P3), 500 nit lysstyrke og innebygde stereohøyttalere. Gjennom integrering med macOS kan du styre skjermens volum og lysstyrke uten å bruke fysiske knapper på skjermen.

Du kan bruke Thunderbolt 3 (USB-C)-Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-kabelen som følger med, til å koble til Mac eller iPad. Skjermen har to Thunderbolt 3-porter (USB-C) som gir opptil 94 W ladestrøm til den bærbare Macen eller iPaden, og tre USB-C-porter som gir flere tilkoblingsmuligheter (5 Gbps) for å koble til andre enheter og annet tilbehør.

Systemkrav og kompatible Mac- og iPad-modeller

LG UltraFine 4K-skjermen krever en Mac som har en USB-C-port eller Thunderbolt 3 (USB-C)-port som kjører macOS Mojave 10.14.5 eller nyere, eller en iPad med en USB-C-port.

3840 x 2160 ved 60 Hz

Du kan bruke LG UltraFine 4K-skjermen med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz på disse enhetene:

Les om hvordan du endrer skjermoppløsningen.

3840 x 2160 med 30 Hz

Du kan bruke LG UltraFine 4K-skjermen med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 30 Hz med disse iPad-modellene:

Hvis du har problemer med å koble til skjermen

• Få hjelp med videoproblemer hvis du fortsatt ikke ser noe bilde når du bruker den riktige kabelen.

• Hvis LG UltraFine 4K-skjermen ikke slås på eller du ikke ser noe bilde etter at du har fulgt trinnene i artikkelen ovenfor, kontakter du LG for å få service på skjermen din.

• Du kan laste ned brukerhåndboken for LG UltraFine 4K-skjermen fra kundestøttesiden til LG.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke er kontrollert eller testet av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.