Tøm Annet-lagring på iPhone eller iPad

Hvis du har iOS 13 eller iPadOS 13 og lagringsplassen på iPhone eller iPad er full, og lagringsplassen for det meste brukes av «Annet», oppdaterer du enheten til iOS 13.6.1 eller iPadOS 13.6.1 eller nyere.

Oppdater enheten

Et problem i iOS eller iPadOS 13 kan forhindre at systemet frigjør lagringsplass for deg. For å løse dette problemet må du oppdatere iPhone eller iPad til iOS 13.6.1 eller iPadOS 13.6.1.

Hvis du ikke har nok tilgjengelig lagringsplass til å oppdatere trådløst, kan du oppdater enheten din til iOS 14.1 eller iPadOS 14.1 eller nyere ved hjelp av en datamaskin.