Hvis iPhone eller iPad står fast på Apple-logoen når du overfører fra den forrige enheten

Når du velger «Fra en annen [enhet]» under konfigureringen for å overføre apper og data fra den forrige iPhonen til en ny iPhone med iOS 17 eller fra den forrige iPaden til en ny iPad med iPadOS 17, kan skjermen bli stående fast på Apple-logoen. Finn ut hvordan du tilbakestiller og fullfører overføringen.

Trinn 1: Gjenopprett den nye iPhonen eller iPaden med en datamaskin

1. Koble den nye iPhonen eller iPaden til en datamaskin med en kabel.

2. Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk raskt på volum ned-knappen. Trykk deretter på og hold inne sideknappen.

3. Fortsett å holde inne knappen mens Apple-logoen vises. Ikke slipp den før et bilde av en datamaskin og kabel vises.

4. Finn den nye iPhonen eller iPaden i Finder eller iTunes på datamaskinen.

5. Velg Gjenopprett når du får velge mellom Gjenopprett og Oppdater.

Hvis enheten starter på nytt mens datamaskinen laster ned programvaren, venter du på at nedlastingen fullføres, og deretter setter du iPhone eller iPad i gjenopprettingsmodus igjen.

Trinn 2: Oppdater programvaren på den nye iPhonen eller iPaden

1. Fra Hei-skjermen følger du instruksjonene på skjermen for å starte konfigurasjonsprosessen.

2. Installer eventuelle programvareoppdateringer som er tilgjengelig under konfigurasjonsprosessen.

Trinn 3: Overfør appene og dataene dine til den nye iPhonen eller iPaden

Når du har installert den nyeste programvareoppdateringen under konfigurasjonsprosessen, kan du velge hvilken som helst metode for overføring av appene og dataene dine til den nye enheten og deretter fullføre konfigurasjonen:

1. Fra Hei-skjermen følger du instruksjonene på skjermen for å starte konfigurasjonsprosessen.

2. Velg metoden du vil bruke for å overføre appene og dataene dine. For eksempel kan du overføre data fra en annen enhet eller overføre data fra en iCloud-sikkerhetskopi.

3. Følg resten av instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurasjonsprosessen for iPhone eller iPad.