Hvis tastaturet eller musen ikke kan kobles til under Mac-konfigureringen

Avhengig av hvilket tastatur eller hvilken mus du har, kan det være du må du koble tastaturet eller musen til Mac-maskinen med en USB-kabel eller bruke et annet tastatur eller en annen mus under konfigureringen.

Hvis du bruker Magic Trackpad, Magic Keyboard eller Magic Mouse

No alt supplied for Image

Slå på trådløsenheten

Finn strømbryteren bak til høyre på Magic Trackpad og Magic Keyboard eller på undersiden av Magic Mouse, øverst nær sensoren. Når du har slått den på, vises et grønt lys under strømbryteren.

Koble USB-C til Lightning-kabelen

Koble trådløsenheten til Mac med USB-C til Lightning-kabelen. Lightning-porten befinner seg midt på bakkanten av Magic Trackpad og Magic Keyboard eller nederst på undersiden av Magic Mouse.

Hvis trådløsenheten ikke har ladeport og bruker utskiftbare batterier, kan du parkoble disse enhetene med Mac-maskinen.

Hvis du bruker et tastatur eller en mus fra en tredjepart

Prøv denne fremgangsmåten hvis tastaturet eller musen ikke kan kobles til.

Slå enheten av og på

Finn strømbryteren på tastaturet eller musen. Strømbryterens plassering varierer avhengig av produsenten. Skyv bryteren til av-posisjonen, og skyv den deretter tilbake til på-posisjonen.

Sett enheten i parkoblingsmodus

Kontroller at tastaturet eller musen er i parkoblingsmodus. Kontakt produsenten hvis du trenger spesifikke parkoblingsinstruksjoner for tastaturet eller musen.

Koble til USB-kabelen eller den trådløse mottakeren

Hvis tastaturet eller musen kobles til med en USB-kabel eller trådløs mottaker, kobler du henholdsvis USB-kabelen til Mac-maskinen og til enheten, eller du kobler bare den trådløse mottakeren til maskinen. Noen tastaturer og mus har en USB-port som kun er beregnet på lading. Kontakt produsenten for spesifikke instruksjoner for tastaturet eller musen.

Bruk et trådløst tastatur eller en trådløs mus

Hvis du fortsatt ikke får koblet til tastaturet eller musen, kan det være du må bruke et annet tastatur eller en annen mus som kobles til med en USB-kabel. Når du har fullført konfigureringen, kan du konfigurere det trådløse tastaturet eller den trådløse musen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.