Bruk Smart Folio eller Smart Cover med iPad

Lær hvordan du bruker Smart Folio og Smart Cover, og hvilken du kan få til iPad.

Velg et deksel som fungerer med iPad-modellen din

Noen deksler og iPad-modeller fungerer ikke sammen, selv om de har samme størrelse. Du kan sjekke emballasjen for å se om et bestemt deksel fungerer med iPad-modellen du har. Eller du kan finne iPad-modellen din og hvilket deksel den fungerer med, nedenfor.

Vil du bruke et tastatur med iPaden din? Koble iPaden til Smart Keyboard eller Magic Keyboard, så kan du bruke kjente taster til å kopiere, lime inn, formatere med mer.

ipad-10gen-smart-folio-cover

iPad (10. generasjon) fungerer med Smart Folio til iPad (10. generasjon).

ipad-pro-12-9-3-5gen-smart-folio-cover

12,9-tommers iPad Pro (3., 4., 5., og 6. generasjon) fungerer med Smart Folio til 12,9-tommers iPad Pro (6. generasjon).

ipad-pro-2gen-smart-cover

11-tommers iPad Pro (1., 2., 3., og 4. generasjon) fungerer med Smart Folio til 11-tommers iPad Pro (4. generasjon).

iPad Air (4. og 5. generasjon) fungerer med Smart Folio til iPad Air (5. generasjon).

ipad-pro-12-9-inch-smart-cover

12,9-tommers iPad Pro (1. og 2. generasjon) fungerer med Smart Cover til 12,9-tommers iPad Pro og Smart Cover i skinn til 12,9-tommers iPad Pro.

ipad-7gen-ipad-air-3gen-smart-cover

10,5-tommers iPad Pro, iPad Air (3. generasjon) og iPad (7., 8. og 9. generasjon) fungerer med Smart Cover til iPad (9. generasjon). 10,5-tommers iPad Pro, iPad Air (3. generasjon) og iPad (7. og 8. generasjon) fungerer med Smart Cover i skinn for iPad (7. generasjon) og iPad Air (3. generasjon).

ipad-9-7in-6gen-smart-cover

iPad (5. og 6. generasjon), 9,7-tommers iPad Pro, iPad Air og iPad Air 2 fungerer med Smart Cover til 9,7-tommers iPad.1

ipad-2-smart-cover

iPad 2 og iPad (3. og 4. generasjon) fungerer med Smart Cover til iPad.1

ipad-mini-5-smart-cover

iPad mini 4 og iPad mini (5. generasjon) fungerer med Smart Cover til iPad mini.2

ipad-mini-2-smart-cover

iPad mini, iPad mini 2 og iPad mini 3 fungerer med Smart Cover til iPad mini designet for alle disse modellene.2

ipad-mini-6gen-smart-cover

iPad mini (6. generasjon) fungerer med Smart Folio til iPad mini (6. generasjon).

Vekk iPaden og sett den i dvalemodus

iPaden vekkes og settes i dvalemodus når du åpner eller lukker Smart Folio eller Smart Cover.

Hvis iPaden ikke vekkes eller går i dvalemodus når du åpner og lukker dekselet, går du til Innstillinger > Skjerm og lysstyrke. Deretter slår du på Lås/lås opp.

ipados-17-ipad-pro-settings-display-brightness-lock-unlock-on

Når du bruker et Smart Folio eller Smart Cover med iPad, må du alltid løfte opp selve iPaden, ikke prøve å løfte den opp etter dekselet. Magnetene i dekselet er ikke laget for å løfte iPaden.

1. Smart Cover for iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generasjon eller nyere) er ikke det samme som Smart Cover for iPad 2, iPad (3. generasjon) og iPad (4. generasjon).

2. Smart Cover for iPad mini (5. generasjon) og iPad mini 4 er ikke det samme som Smart Cover for iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini.