Spill musikk sammen i en bil med SharePlay og Apple Music

Alle i bilen kan spille av og styre musikken direkte fra iPhonen sin. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du være vert for en SharePlay-økt i bilen. Deretter kan passasjerene i bilen bli med i SharePlay-økten på iPhonen sin.

Dette trenger du

For å være vert for en SharePlay-økt i bilen trenger du følgende:

• Et Apple Music-abonnement

• En iPhone som er oppdatert til nyeste versjon av iOS

For å bli med i en SharePlay-økt i bilen trenger du følgende:

Du trenger ikke et Apple Music-abonnement for å bli med i en SharePlay-økt i bilen. Så lenge noen med et Apple Music-abonnement er vert for en SharePlay-økt i bilen, kan du bli med i SharePlay-økten fra iPhonen din.

Slik er du vert for en SharePlay-økt i bilen

1. Før du begynner å kjøre, kobler du iPhonen til bilen via CarPlay eller Bluetooth.

2. Åpne Apple Music-appen i CarPlay eller på iPhonen.

3. Gå til Spilles nå:

• I CarPlay trykker du på Spiller nå-symbolet.

• I Apple Music-appen trykker du på spilleren nederst på skjermen.

4. I Spilles nå trykker du på SharePlay-knappen for å gjøre følgende:

• Trykk på grønt hakemerke for å tillate at passasjerer blir med i SharePlay-økten din.

• Trykk på Avslutt for å stoppe SharePlay-økten i bilen.

• Tillat at passasjerer kobler til ved å skanne QR-koden.

Slik blir du med i en SharePlay-økt i bilen

1. Påse at noen i bilen er vert for en SharePlay-økt i bilen.

2. Hvis du ikke ser varslingen

If you didn't get the notification, here are two other ways to connect:

• I vertens Apple Music-app går du til Spilles nå, trykker på SharePlay-knappen og skanner QR-koden.

• På iPhone åpner du Apple Music-appen og trykker på spilleren nederst for å gå til Spilles nå. Trykk på AirPlay-knappen og deretter på vertens bil.

3. Vent på vertens godkjennelse.

4. Bruk Apple Music-appen på iPhone for å spille av og styre musikk i bilen.

Hvis du ikke fikk en varsling om å bli med i en SharePlay-økt i bilen

• Sjekk at Musikk-varslinger er slått på: På iPhone går du til Innstillinger > Varslinger > Musikk og slår på Tillat varslinger.

• Kontroller at Ikke forstyrr er slått av på iPhonen: Sveip ned fra øvre høyre hjørne av skjermen for å åpne kontrollsenteret. Deretter trykker du på Fokus.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.