Konfigurer TV-en til å spille av og kontrollere video ved hjelp av Siri

Lær hvordan du konfigurerer TV-en til å bruke Siri til å spille av en video i et rom der du vil se den, send en video du ser på iPhonen til TV-en og kontroller TV-en med kun stemmen din.

Dette trenger du

Legg til TV-en i Hjem-appen

Be Siri om å spille av og kontrollere video

Dette trenger du

Legg først til TV-en i Hjem-appen

Før du kan bruke Siri på iPhonen eller iPaden til å spille av og kontrollere video på TV-en, må du legge til TV-en i Hjem-appen.

Legg til Apple TV i Hjem-appen

1. Åpne Innstillinger på Apple TV.

2. Velg AirPlay og HomeKit.

3. Velg Rom, og velg deretter et rom eller legg til et nytt rom.

Legg til den AirPlay-kompatible smart-TV-en til Hjem-appen

1. Slå på TV-en.

2. Åpne Hjem-appen på iPhonen eller iPaden, trykk på Legg tilNo alt supplied for Image, og trykk deretter på Legg til tilbehør.

3. Skann QR-koden på TV-en og følg instruksjonene på iPhonen eller iPaden for å legge den til. Rådfør deg med TV-produsenten eller håndboken for å finne ut hvordan du får tilgang til QR-koden.

4. Tilordne TV-en til et rom og angi et navn slik at det er enklere å identifisere og styre det.

Be deretter Siri om å spille av og kontrollere video

Etter at du har lagt til TV-en i Hjem-appen, kan du be Siri på iPhonen eller iPaden om å spille av og kontrollere video.1,2

Be Siri om å spille av video på Apple TV:

• «Spill av Greenland på TV-en i stuen.»

• «Se den siste episoden av Ted Lasso på Apple TV på soverommet.»

Bruk Siri til å sende det du ser til Apple TV eller den AirPlay-kompatible smart-TV-en:

• «Spill av dette på TV-en i stuen.»

• «Spill av dette på Apple TV-en på soverommet.»

Be Siri om å slå Apple TV eller den AirPlay-kompatible smart-TV-en på eller av, eller å spille av, pause, spole tilbake og kontrollere hva som spilles av på Apple TV:

• «Slå på TV-en i stuen.»

• «Stopp Apple TV-en på soverommet.»

• «Spill av Apple TV-en på soverommet.»

• «Hopp 30 sekunder frem på TV-en i stuen.»

1. Noen apper og videotjenester krever et abonnement for avspilling av innholdet.

2. Tilgjengeligheten av Siri, funksjoner og kommandoer varierer etter språk, land og region. Finn ut hvilke Siri-funksjoner som støttes i hvilke land og regioner.