Anskaff deg og administrer Apple Podcasts-abonnementer

Når du kjøper Apple Podcasts-abonnementer, kan du enten abonnere på en kanal med utvalgte podkaster eller på et frittstående podkastprogram.Du kan også koble til de eksisterende abonnementene dine fra Apple Music, Apple News og andre toppapper for å få tilgang til premium podcast-innholdet deres.

Hvilken abonnementstype vil du ha?

Apple Podcasts har to måter å få tilgang til premiuminnhold fra skaperne du liker. Med Apple Podcasts-abonnementer kan du abonnere direkte i appen på programmene og kanalene du vil ha. Du kan også koble eksisterende, kvalifiserte abonnementer fra favorittappene og -tjenestene dine til Apple Podcasts og lytte til eksklusivt innhold.*

Sørg for at du oppdaterer enhetene du vil bruke for Apple Podcasts-abonnementer eller for å koble til et abonnement:

Slik anskaffer du deg Apple Podcasts-abonnementer

1. Åpne Apple Podcasts-appen på iPhone, iPad eller Mac.

2. Finn podkasten eller kanalen du vil abonnere på.

3. Trykk eller klikk på tilbudet for å hente abonnementet eller prøve det kostnadsfritt.

4. Følg veiledningen på skjermen for å kjøpe abonnementet eller starte en kostnadsfri prøveperiode.

Avhengig av hvem som har laget podkasten, kan du velge mellom et månedlig eller årlig Apple Podcasts-abonnement.

Når du abonnerer, kan du lytte til Apple Podcasts-abonnementer i Apple Podcasts-appen på iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og HomePod. Hvis du har konfigurert Familiedeling, kan du dele abonnementet ditt med medlemmene i familiegruppen din.

Slik kobler du til app-abonnementet ditt

Du kan koble til abonnementer som Apple Music, Apple News og andre apper fra App Store. Hvis du har appen installert og et aktivt, kvalifisert abonnement via App Store, kobles appene dine automatisk til Apple Podcasts.Hvis du abonnerer via internett eller en annen leverandør:

1. Åpne Apple Podcasts-appen på iPhone, iPad eller Mac.

2. Finn podcasten eller kanalen du vil abonnere på.

3. Trykk eller klikk på «Allerede abonnent?»

4. Følg instruksjonene på skjermen for å koble til kontoen din.

Du vil ha tilgang til innholdet så lenge du har et aktivt, kvalifisert abonnement hos leverandøren.

Administrere Apple Podcasts-abonnementer og koble til abonnementer

Hvis du slutter å følge en podkast i Apple Podcasts-appen, fører ikke det til at et betalt abonnement avsluttes.

Du kan administrere Apple Podcasts-abonnementer på Apple-enhetene dine.

Hvis du ikke lenger vil koble til abonnementet ditt, kan du kansellere det tilkoblede Apple-abonnementet. Hvis du abonnerer på internett eller hos en annen leverandør, kontakter du utvikleren.

* Apple Podcasts er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Finn ut hva som er tilgjengelig i ditt land.