Hvis du har mistet Apple TV Remote

Du kan finne Apple TV Remote eller Siri Remote (2. generasjon) eller nyere med iPhonen din. Du kan også bruke Apple TV Remote i Kontrollsenter eller erstatte fjernkontrollen.

Finn Apple TV Remote

Bruk Apple TV Remote i Kontrollsenter

Erstatt Apple TV Remote

Finn Siri Remote eller Apple TV Remote (2. generasjon) og nyere med iPhone

Hvis du vil finne fjernkontrollen din med iPhone, må iPhonen ha iOS 17 eller nyere, og Apple TV må ha tvOS 17 eller nyere.

1. Åpne Kontrollsenter på iPhone.

• På iPhone X og nyere sveiper du ned fra øverst til høyre på skjermen.

• På iPhone SE, iPhone 8 og eldre sveiper du opp fra bunnen av skjermen.

2. Trykk på Apple TV Remote.

3. Trykk på enhetslisten og deretter på Finn ved siden av fjernkontrollen du har mistet.

ios-17-iphone-14-pro-control-center-remote-find
  4. Følg instruksjonene på iPhonen for å finne fjernkontrollen. Sirkelen på skjermen vokser, og teksten endres fra «langt unna», til «nær», til «her», etter hvert som du nærmer deg fjernkontrollen.

ios-17-iphone-14-pro-control-center-remote-finding-near

Bruk Apple TV Remote i Kontrollsenter

Hvis du har mistet fjernkontrollen til Apple TV 4K eller Apple TV HD, kan du konfigurere og bruke Apple TV Remote på iPhone eller iPad.

Erstatt Apple TV Remote

• Hvis du har en Apple TV 4K eller Apple TV HD, kan du bruke en Siri Remote (1. generasjon eller nyere), en Apple TV Remote (1. generasjon eller nyere) eller en Apple Remote.

• Hvis du har en Apple TV (3. generasjon), må du bruke en Apple Remote.

Finn ut hvordan du identifiserer en Apple TV Remote.

Du kan kjøpe en ny fjernkontroll til Apple TV fra Apple Online Store, Apple Store eller en annen forhandler. Eller finn ut hvordan du bruker en nettverksbasert fjernkontroll med Apple TV.