Hvis iTunes Extras ikke kan vises

Få hjelp når du ikke kan vise eller spille av iTunes Extras når du ser en film du har kjøpt fra Apple TV-appen eller iTunes Store.

Hvis en film har iTunes Extras, vises iTunes Extras-merket på filmens beskrivelsesside i Apple TV-appen eller iTunes Store.

Du kan se iTunes Extras i Apple TV-appen på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV. Eller i iTunes på en Windows-maskin.

For å få tilgang til iTunes Extras på en iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på skjermen mens du ser på et medium i liggende modus. Deretter trykker du på Extras i avspillingskontrollene.

iTunes Extras er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Påse at du har en god internettforbindelse

Koble enheten til et Wi-Fi-nettverk og prøv på nytt. Hvis du bruker en iPhone eller iPad med mobiltilkobling, må du påse at mobilnett er slått på for Apple TV-appen i innstillingene.

Sjekk om filmen har iTunes Extras

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV åpner du Apple TV-appen, og deretter går du til Bibliotek-fanen.

På en PC åpner du iTunes for Windows, velger Filmer fra menyen øverst til venstre, og deretter velger du Bibliotek-fanen.

Velg en film for å åpne beskrivelsessiden. Hvis en film har iTunes Extras, ser du iTunes Extras-merket.

Hvis du ikke kjøpte HD-versjonen av filmen, eller hvis du leide filmen, har ikke filmen iTunes Extras.

iTunes Extras er ikke tilgjengelig i Apple TV-appen på smart-TV-er og strømmeenheter.

Oppdater programvaren

På iPhone eller iPod touch må du oppdatere til den nyeste versjonen av iOS.

På iPad må du oppdatere til den nyeste versjonen av iPadOS.

På Mac må du oppdatere til den nyeste versjonen av macOS.

På Apple TV må du oppdatere til den nyeste versjonen av tvOS.

På PC må du sørge for at du bruker den nyeste versjonen av iTunes for Windows.

Få mer hjelp

Hvis du fremdeles ikke kan se iTunes Extras, kan du rapportere et problem med kjøpet.

Hvis du kjøpte filmen før 10. juli 2014

Hvis du kjøpte en film med iTunes Extras før 10. juli 2014, kan du kanskje også laste ned en versjon av de originale iTunes Extras (hvis tilgjengelig) fra iTunes Store på en Mac eller PC med iTunes.

Når du laster ned iTunes Extras, vises de som et separat objekt i biblioteket.