Slik bruker du Undervannslås og tømmer Apple Watch for vann

Slå på Undervannslås for å unngå utilsiktede trykk på skjermen når du bruker Apple Watch i vannet. Når du er ute av vannet, trykker du på og holder inne Digital Crown for å tømme høyttaleren på klokken for vann. Slik gjør du det.

Når Undervannslås er på, reagerer ikke Apple Watch på trykk på skjermen. Dette forhindrer utilsiktet bruk mens du er i vann. Når du slår av Undervannslås, tømmes klokken for vann som er igjen i høyttaleren.

Slik slår du på Undervannslås

1. For å åpne Kontrollsenter trykker du på sideknappen (for watchOS 9 eller eldre trykker og holder du på bunnen av skjermen og sveiper opp). Du kan åpne Kontrollsenter fra hvor som helst.

2. Trykk på Vannlås-knappenNo alt supplied for Image. Vannlås-symboletNo alt supplied for Image vises øverst på urskiven.

Undervannslås-symbolet på Apple Watch-skjermen

Undervannslås slås også på automatisk når du begynner på en vannbasert trening, som svømming Funksjonen slår seg også på automatisk når du dykker med Apple Watch Ultra.

Dobbelttrykk er ikke tilgjengelig når Vannlås er slått på.

Slik slår du av Undervannslås og tømmer klokken for vann

Når Vannlås er slått på, holder du inne* Digital Crown på siden av Apple Watch til skjermen viser Låst opp. En serie med toner spilles av for å fjerne vann som er igjen i høyttaleren, og deretter kan du bruke skjermen som vanlig.

Ledetekst om å slå av undervannlås på Apple Watch-skjermen

* Hvis Apple Watch har watchOS 8 eller eldre, vrir du på Digital Crown i stedet for å trykke på den.