Bruk Mørk modus på iPhone og iPad

Slå på Mørk modus for en god visningsopplevelse i miljøer med lite lys.

Slå på Mørk modus i Innstillinger

1. Gå til Innstillinger, og trykk deretter på Skjerm og lysstyrke.

2. Velg Mørkt for å slå på Mørk modus.

ios-17-iphone-15-pro-settings-control-center

Slå på Mørk modus i Kontrollsenter

1. Åpne Kontrollsenter på iPhone eller iPad.

2. Trykk på Mørk modusMørk modus for å slå funksjonen på eller av.

Legg til Mørk modus i Kontrollsenter

Hvis du ikke ser Mørk modus i Kontrollsenter, kan du legge den til i Innstillinger:

1. Gå til Innstillinger, og trykk deretter på Kontrollsenter.

2. Trykk på Legg til-knappen ved siden av Mørk modus for å legge den til i Kontrollsenter.

Angi at Mørk modus skal slås på automatisk

1. Gå til Innstillinger, og trykk deretter på Skjerm og lysstyrke.

2. Velg Automatisk.

3. Trykk på Alternativer for å angi en tidsplan for Mørk modus.

Finn ut hvordan du bruker Mørk modus på Mac.