Om de oransje og grønne indikatorene på statuslinjen til iPhone

Med iOS 14 eller nyere vises det en oransje prikk, en oransje firkant eller en grønn prikk når mikrofonen eller kameraet brukes av en app.

En oransje indikator  betyr at mikrofonen brukes av en app på iPhone. Denne indikatoren vises som en oransje firkant hvis innstillingen Differensier uten farger er slått på i Innstillinger > Tilgjengelighet > Skjerm- og tekststørrelse.

En grønn indikator  betyr at enten bare kameraet eller både kameraet og mikrofonen brukes av en app på iPhone.

Finn ut mer om statussymboler og symboler på iPhone.