Hvis du får feil -54 ved synkronisering med datamaskinen din

Hvis innholdet ikke synkroniseres, konsoliderer du iTunes-bibliotekfilene og undersøker om du har problemer med tredjeparts sikkerhetsprogramvare.

Når du prøver å synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch med datamaskinen din, kan du få følgende varselmelding:

«iPhone-enheten [navn på enhet] kan ikke synkroniseres. Det oppstod en ukjent feil (-54).»

Dette kan skje hvis en fil på datamaskinen eller iOS- eller iPadOS-enheten er låst. Klikk på OK for å fortsette synkroniseringen.

Hvis innholdet ikke synkroniseres, gjør du følgende:

Prøv fremgangsmåten nedenfor hvis du fortsatt opplever problemet.

Konsolider mediefilene på datamaskinen

Mediefilene i Musikk-appen eller iTunes-biblioteket kan være lagret flere steder. Prøv å konsolidere filene i ett bibliotek.

Undersøk om du har problemer med tredjeparts sikkerhetsprogramvare

Noen tredjeparts programvarer, blant annet sikkerhetsprogramvarer, kan forstyrre synkroniseringsprosessen mellom datamaskinen og enheten. Endre innstillingene til sikkerhetsprogramvaren og se om det løser problemet.

Synkroniser litt innhold om gangen

Bare synkroniser litt innhold om gangen. Legg til mer innhold helt til du får feilen igjen. Ved å gjøre dette kan du identifisere innholdet som forårsaker problemet.

Slett og last ned innhold på nytt

Hvis problemet oppstår med iTunes Store, sletter du appene og laster dem ned på nytt og sletter musikken og laster den ned på nytt. Alternativt kan du laste ned appene og musikken direkte til iPhone, iPad eller iPod touch.

Slett og importer innholdet på nytt

Hvis innholdet ikke er fra iTunes Store, sletter og importerer du det fra den originale kilden på nytt.

Fjern PDF-filer fra synkroniseringsprosessen

Dette problemet kan oppstå når du prøver å overføre iTunes-appkjøp eller overføre iTunes-musikkjøp fra en iOS- eller iPadOS-enhet til en datamaskin. Dette kan også skje når du prøver å synkronisere med Apple Books, fordi samme prosess brukes. Hvis det er tilfelle, kan det være et problem med en PDF-fil som er lagret i Books-appen på iOS-enheten.

For å løse problemet bruker du Del-alternativet i Books-appen på enheten til å sende PDF-filen til deg selv på e-post. Dette lagrer en kopi av PDF-filen på e-postkontoen din og deler den med e-postadressen du velger, som du kan få tilgang til fra datamaskinen. Deretter fjerner du PDF-filen fra enheten.