Slik forbereder du en iPad for Apple Trade In

Hvis du valgte å bytte inn iPaden når du kjøpte et Apple-produkt, får du et innbyttesett med alt du trenger for å sende inn iPaden til Apple. Hvis du er i Asia og Stillehavsområdet, blir et innbyttesett levert til deg eller tilgjengelig for henting på et angitt sted.

Kunder i Asia og Stillehavsområdet følger bare trinnene i delene Før du sender inn iPaden og Send inn iPaden.

Før du sender inn iPaden

1. Sikkerhetskopier iPad.

2. Du må fjerne iPaden fra Apple-ID-enhetslisten din før du sender den.

3. For å beskytte dataene dine må du slette iPaden.

4. Ta ut SIM-kortet fra den gamle iPaden og sett det inn i den nye iPaden hvis aktuelt.

5. Fjern skjermbeskyttere og etui. Hvis disse er inkludert i esken, blir de resirkulert og kan ikke returneres til deg.

Pakk inn iPaden

Viktig: Du må iverksette en separat innbytteprosess for hvert produkt du ønsker å bytte inn, og pakke hvert innbytteprodukt i en egen boks. Du kan finne mer informasjon om hvordan du bytter inn eller resirkulerer Apple-produktet ditt på nettet.

Hvis du er i Asia og Stillehavsområdet, fortsetter du til Send inn iPaden til Apple-delen for landet eller regionen din.

1. Ta pappinnlegget ut av esken. Brett ut alle klaffene for å løsne plastomslaget som er festet til pappinnlegget.

2. Plasser enheten midt i plastomslaget med skjermen vendt nedover.

ipad-tradein-step2-v1
  3. Brett sideklaffene ned igjen for å stramme plastomslaget rundt enheten.

ipad-tradein-step3-v1
  4. Brett endeklaffene opp igjen slik at innlegget kan plasseres i esken igjen.

ipad-tradein-step4-v1
  5. Plasser det brettede innlegget i esken. (Ikke inkluder ekstra gjenstander eller tilbehør, inkludert SIM-kortet ditt. Hvis du inkluderer ekstra tilbehør, kan det ikke returneres til deg.)

ipad-tradein-step5-v1
  6. Lukk forsendelsesesken.

ipad-tradein-step6-v1
  7. Forsegl esken med tape og send den til Apple.* Hvis det er festet et batteriklistremerke på utsiden av esken, må du sørge for at det ikke er tildekket.

ipad-tradein-step7-v2
  8. Dekk hele den opprinnelige adresselappen på esken med adresselappen for retur som følger med.

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.

Send inn iPaden til Apple

Velg land eller region:

USA og Canada

Australia

Fastlands-Kina

Hongkong

Japan

Korea

Taiwan

Vietnam

USA og Canada

1. Finn navnet på transportøren på returadresselappen.

2. Gå til transportørens nettsted for å finne et avleveringssted.

-FedEx

-UPS

3. Få kvittering fra transportøren.

4. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Australia

1. Velg om du vil avtale henting eller levere inn enheten på et angitt sted. Hvis du velger henting, leveres et innbyttesett til deg før transportøren kommer for å hente enheten. Hvis du velger innlevering, er innbyttesettet tilgjengelig på innleveringsstedet.

2. Få kvittering fra transportøren.

3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Kina, fastlandet

Budet tar med et innbyttesett til deg for å hente iPaden din.

1. Få kvittering fra transportøren.

2. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Hongkong

1. Velg om du vil avtale henting eller levere inn enheten på et angitt sted. Hvis du velger henting, tar budet med et innbyttesett til deg for å hente iPaden din. Hvis du velger innlevering, er innbyttesettet tilgjengelig på innleveringsstedet.

2. Få kvittering fra transportøren.

3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Japan

Budet tar med et innbyttesett til deg for å hente iPaden din.

1. Få kvittering fra transportøren.

2. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Sør-Korea

Et innbyttesett sendes til deg før innleveringen.

1. Levér enheten på det angitte stedet.

2. Få kvittering fra transportøren.

3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Taiwan

Budet tar med et innbyttesett til deg for å hente iPaden din.

1. Få kvittering fra transportøren.

2. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Vietnam

1. Velg om du vil avtale henting eller levere inn enheten på et angitt sted. Hvis du velger henting, tar budet med et innbyttesett til deg for å hente iPaden din. Hvis du velger innlevering, er innbyttesettet tilgjengelig på innleveringsstedet.

2. Få kvittering fra transportøren.

3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

© 2023 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPad og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.