Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Apple DVD Player 3.1.1 for Mac OS X

Systemkrav:

• Blue and White Power Mac G3 and Power Mac G4 systems with PCI-based graphics.

• Mac OS 10.1.2 or greater

Filstørrelse: 5 MB

Last ned

Versie 3.1.1 van 'Dvd-speler' bevat functies voor dvd-authoring, waaronder de mogelijkheid de inhoud van een VIDEO_TS-map op een lokaal volume te selecteren en af te spelen.

Deze update biedt ook AppleScript-ondersteuning voor het selecteren en afspelen van dvd's. Met behulp van een scriptsmenu kunnen aangepaste scripts eenvoudig worden toegevoegd en uitgevoerd. Bovendien is er nu een 'brede' weergave beschikbaar voor het infovenster en biedt deze update verhoogde stabiliteit.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: