MacBook EFI-firmwareoppdatering 1.2

Systemkrav: Denne oppdateringen krever Mac OS X versjon 10.5.2 eller nyere.

Filstørrelse: 1,8 MB

Last ned

Denne oppdateringen inneholder feilrettinger som forbedrer stabiliteten for MacBook-maskiner.

Når firmwaren har blitt installert på maskinen, vil start-ROM-versjonen være:
MB31.008E.B02

Du kan finne ut hvilken start-ROM-versjon som er installert på maskinen, ved hjelp av Systemprofil.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringen, kan du besøke dette webstedet: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=303364-no

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어