Last ned - Sikkerhetsoppdatering 2018-004 (Sierra)

Systemkrav: macOS 10.12.6

Last ned

Sikkerhetsoppdatering 2018-004 anbefales for alle brukere og forbedrer sikkerheten i macOS.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på https://support.apple.com/no-no/HT201222

Se denne artikkelen for nærmere informasjon om hvordan du kan kontrollere at denne nedlastingen er ekte.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어