AirPort 4.2 for Windows

Systemkrav:

• Windows 2000 or later

• XP w/ Service Pack 2

• Wi-Fi certified 802.11b or 802.11g wireless card

• WPA2 support requires Microsoft update KB893357 and a wireless card that supports WPA2

Filstørrelse: 12,5 MB

Last ned

Denne oppdateringen retter opp kompatibilitetsproblemer med Wi-Fi Protected Access (WPA2)-sikkerhetsprogramvaren på AirPort Express- og AirPort Extreme-basestasjoner. Denne oppdateringen løser også konfigurasjonsproblemer med IPv6-lokalkobling.

Hvis du vil undersøke om det har kommet nye versjoner av AirPort-programvaren eller du vil ha mer informasjon, åpner du Systemvalg og starter Programvareoppdatering eller besøker følgende Apple-websteder:

Apple AirPort Express-webstedet på www.apple.com/no/airportexpressApple AirPort Extreme-webstedet på www.apple.com/no/airportextremeApple Support-webstedet på www.apple.com/no/support

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: