Firmwareoppdatering 7.6.4 til AirPort-basestasjon

Systemkrav:

Denne oppdateringen er tilgjengelig for alle Apple 802.11n Wi-Fi-basestasjoner, inkludert AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule. Den inneholder rettelser som:

• Løser et problem som kan få AirPort Time Capsule til å melde om at sikkerhetskopidisken er i bruk

• Løser et problem som kan forårsake en IPv6 Tunnel-feil

• Løser et problem som periodevis kan medføre tap av Wi-Fi-forbindelse ved iOS-enheter

Merk: Denne firmwareoppdateringen gjelder for alle 802.11n AirPort-basestasjoner.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du se http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Hvis du trenger detaljert informasjon om firmwareoppdateringer til AirPort-basestasjoner, inkludert instruksjoner om installering av oppdateringen, kan du se http://support.apple.com/kb/HT1218?viewlocale=no_NO

Hvis du ønsker mer informasjon om bruk av AirPort-produkter, kan du se produktstøttesiden http://www.apple.com/no/support/airport/

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어