MacBook Pro SMC-firmwareoppdatering 1.3

Systemkrav:

• Mac OS X versjon 10.4.11 eller nyere

• Mac OS X versjon 10.5.7 eller nyere

Filstørrelse: 833 KB

Last ned

Denne SMC-firmwareoppdateringen justerer vifteoppførselen i MacBook Pro-maskiner (15-tommer og 17-tommer) ved stor belastning.

Oppdateringsprogrammet installeres i Verktøy-mappen i Programmer-mappen og startes automatisk. Følg instruksjonene i oppdateringsprogrammet for å fullføre oppdateringsprosessen.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: