iMac EFI-firmwareoppdatering 1.6

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.7-oppdatering for iMac (lansert tidlig i 2011)

Filstørrelse: 2,72 MB

Last ned

Denne oppdateringen inneholder forbedringer for ytelsen og stabiliteten til Thunderbolt.

iMac EFI-oppdateringen oppdaterer EFI-firmwaren på den iMac-maskinen. Når maskinen starter på nytt, vises det en grå skjerm med en statuslinje som viser framdriften for oppdateringen. Det tar flere minutter å fullføre oppdateringen. Ikke forstyrr eller slå av strømmen på maskinen mens oppdateringen pågår.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어