MacBook Air EFI-firmwareoppdatering 2.3

Systemkrav:

• OS X Lion v10.7.3 eller nyere

Filstørrelse: 2,98 MB

Last ned

Denne oppdateringen muliggjør Lion-gjenoppretting over Internett på MacBook Air-modeller (produsert høsten 2010), i tillegg til å løse et problem der systemet noen ganger starter på nytt hvis av/på-knappen trykkes inn øyeblikkelig etter at maskinen våkner fra dvale.

Du kan lese mer om Lion-gjenoppretting på http://www.apple.com/no/macosx/recovery/.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어