Thunderbolt Display-firmwareoppdatering 1.1

Systemkrav:

• Mac OS X v10.6.8

• OS X Lion v10.7.2 eller nyere

• Thunderbolt-programvareoppdatering 1.1 (Snow Leopard)

Filstørrelse: 942 kB

Last ned

Denne oppdateringen løser et problem der et fåtall Apple Thunderbolt Display-skjermer opplever mye støy fra viften.

Oppdateringsprogrammet installeres i mappen Verktøy under Programmer og startes automatisk når du lukker installereren.

Følg instruksjonene i oppdateringsprogrammet for å fullføre oppdateringen.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringen, kan du besøke dette webstedet: OS X Mountain Lion: Firmwareoppdateringer kan stadig dukke opp igjen på nytt i Mac App Store

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: