MacBook Air EFI-firmwareoppdatering 2.6

Systemkrav:

• OS X 10.8.2

Filstørrelse: 4,76 MB

Last ned

Denne oppdateringen anbefales for MacBook Air (lansert midt i 2012). Oppdateringen løser et problem med fargevisningen på HDMI-skjermer som er koblet til MacBook Air-maskiner, og retter en feil der MacBook Air ikke alltid starter opp riktig. Oppdateringen løser også et problem der systemet noen ganger fryser under oppvåkning etter at du har koblet fra en Thunderbolt-enhet.

MacBook Air EFI-firmwareoppdateringen oppdaterer EFI-firmwaren på maskinen. Strømledningen til maskinen må være tilkoblet og plugget i en strømkilde som virker. Når maskinen starter på nytt, vises det en grå skjerm med en statuslinje som viser framdriften for oppdateringen. Det tar flere minutter å fullføre oppdateringen. Ikke forstyrr eller slå av strømmen på maskinen mens oppdateringen pågår.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어