MacBook Air EFI-firmwareoppdatering 2.7

Systemkrav:

• OS X 10.8.5

Filstørrelse: 4.8 MB

Last ned

MacBook Air EFI-firmwareoppdatering 2.7

Denne oppdateringen anbefales for MacBook Air-modeller (midten av 2013).

Denne oppdateringen løser et problem som kan forårsake at det vises en svart skjerm ved installering av Windows 7 eller Windows 8 ved hjelp av Boot Camp-assistent hvis det er koblet både en ekstern optisk stasjon og en USB-minnepinne til systemet. Oppdateringen sørger også for at systemet vil starte i OS X som standard etter installering av Windows 8.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: