Last ned - macOS Catalina 10.15.4 -tilleggsoppdatering

Systemkrav: macOS Catalina 10.15.4

Filstørrelse: 1,02 GB

Last ned

macOS Catalina 10.15.4-tilleggsoppdatering forbedrer stabiliteten og sikkerheten for Macen.

• Det rettes en feil som førte til at Macer som brukte macOS Catalina 10.15.4, ikke kunne delta i FaceTime-samtaler med enheter som brukte iOS 9.3.6 eller eldre eller OS X El Capitan 10.11.6 eller eldre.

• Det rettes en feil som kunne føre til at du gjentatte ganger ble bedt om å oppgi passordet til en Office 365-konto.

• Det rettes en feil som kunne føre til at MacBook Air (Retina, 13-tommer, 2020) sluttet å reagere i Oppsettassistent eller når en ekstern 4K- eller 5K-skjerm ble koblet fra og deretter til igjen.

• Det rettes en feil som kunne føre til at en USB-C-port på Macen sluttet å reagere.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder eller på alle Apple-enheter. Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på: https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어