Last ned macOS Mojave 10.14.5-tilleggsoppdatering MacBook Pro

Systemkrav: macOS 10.14.5

Filstørrelse: 952.9 MB

Last ned

MacBook Pro-tilleggsoppdateringen retter en firmwarefeil som gjelder 15-tommers MacBook Pro-datamaskiner med T2-sikkerhetsbrikke, og anbefales for alle brukere.

Du finner detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT201222?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: